Andrei Nicolescu anunță transferuri


Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a vorbit despre schimbările care vor avea loc dacă echipa din Ștefan cel Mare va promova.

„E o victorie de care eram aproape sigur. V-am spus înainte de meci că vom câștiga, pentru că suntem mai buni. Atât timp cât jucătorii sunt liniștiți și concentrați, vor câștiga fiecare meci în acest final de sezon.

Știam că vom câștiga greu, că va fi o luptă. Steaua a făcut antijoc și și-a consumat resursele. Nu știu dacă meciul următor va mai putea juca, dar nu e treaba noastră.

Steaua a contaminat play-off-ul, dar noi ne-am luat punctele. Trebuie să se luăm și în Ghencea pentru că și atunci am fost mai buni.

Am arătat că suntem o forță. Acum cred că putem promova direct. Dacă jocul va fi la fel, putem ajunge în Liga 1. Din ce simt eu, vom promova direct.

Încă nu avem lot de Liga 1. Dar avem tineri de foarte mare perspectivă. Și vor crește. Cred că avem un lot care poate face un an corect în Liga 1, anul viitor, cu câteva modificări”. a declarat Andrei Nicolescu.

În ceea ce privește planul de reorganizare sunt foarte optimist. A rămas în pronunțare. Lucrurile sunt simple.

– Andrei Nicolescu, președinte Dinamo

Citește și:

Horia-Roman Patapievici n-a vrut să fugă din țară: „Există ceva în mine de țăran”

Previous Bani i-a supărat pe steliști: CSA e o clonă!
Next În septembrie începe demolarea stadionului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *