Andrei Mărginean, dorit și el de Dinamo


Dinamo a ajuns în cantonamentul din Slovenia, marcat ca primul stagiu extern după o pauză de doi ani. Roș-albii au programate trei meciuri amicale în acest stagiu, începând de miercuri, primul adversar fiind NK Aluminj, urmat de Zalaegerszeg, iar ultimul meci este cu Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu.

Dinamo își dorește să scape de interdicția la transferuri cât mai curând posibil, și continuă să caute oportunități de transfer atunci când vor primi aprobarea FIFA. Pe lista de priorități a dinamoviștilor se află mijlocașul Andrei Mărginean (21 de ani, Sassuolo), dar și un portar prezent la Euro U21, turneul care are loc în aceste zile.

Conform informațiilor GSP.ro, mijlocașul central Andrei Mărginean, în vârstă de 21 de ani și aflat sub contract cu echipa Serie A, Sassuolo, se află pe lista de priorități a „câinilor”. Mărginean și-a dezvoltat abilitățile în fotbalul italian, evoluând în ultimii patru ani pentru echipele de juniori ale lui Sassuolo, fiind împrumutat și la Messina și Novara.

„Câinii” așteaptă finalul lunii iunie, întrucât au semnale că Mărginean ar putea deveni liber de contract. Și atunci ar putea să-l ia gratis pe tânărul fotbalist care a jucat la toate naționalele de juniori ale tricolorilor.

Vor și un portar

Conform informațiilor furnizate de sursele GSP, Dinamo este în căutarea unui portar suplimentar. Oficialii clubului bucureștean intenționează să inițieze negocieri în zilele următoare cu un goalkeeper prezent la Campionatul European sub 21 de ani, care se desfășoară în prezent, inclusiv în România.

În sezonul trecut, echipa roș-albă s-a bazat pe bosniacul Filip Dujmovic și pe Denis Oncescu, promovat din rândul juniorilor. Cu toate acestea, cei doi fotbaliști au avut câteva meciuri în care nu au oferit o siguranță absolută echipei. De aceea, antrenorul Burcă intenționează să aducă încă un portar în afara celor doi existenți.

31 de meciuri și 5 goluri are în cont Mărginean pentru Novara (liga a treia) în ultima ediție, acolo unde a fost împrumutat. 1,90 metri înălţime are Andrei Mărginean, potrivit site-ului transfermarkt.com

Citește și:

Gașca Zurli, pentru prima dată în Bulgaria

Previous OFICIAL | Gabriel Glăvan a semnat cu Dinamo
Next Început infernal de campionat pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *