Andrei Gerea, mesaj pentru Negoiță: ”Poate acum drege busuoicul”


Andrei Gerea a vorbit astăzi din nou la Pro X și i-a transmis un mesaj lui Ionuț Negoiță după dezvăluirea lui Cornel Dinu că patronul de la Rin ar încerca să recupereze acțiunile de la Pablo Cortacero.

”Pablo Cortacero crede că e ferit în Spania? Poliția poate merge și în Spania. Dacă ei își fac gânduri că vor scăpa, să nu își mai facă. Nu vor dormi liniștiți.

Am văzut știrea conform căreia domnul Negoiță are o înțelegere separată cu escrocii ăștia și ar fi de acord să activeze clauza și să anuleze vânzarea. Poate acum își va mai drege busuiocul, fiindcă în vară a vândut pe la spate clubul” a spus Andrei Gerea.

Din nefericire, pentru dinamoviști acestă variantă nu există. Pablo Cortacero a preluat cu totul Lotus, firma care are pachetul majoritar de acțiuni și nu există nicio clauza prin care aceasta s-ar putea întoarce înapoi. Singurul lucru pe care îl poate face Negoiță este să-l împiedice pe Cortacero să vândă mai departe acțiunile lui Dinamo, pentru că acestea nu se pot înstrăina fără acordul patronului de la Rin.

Citește și:

E oficial! Este inculpat pentru luare de mită

-->
Previous Fanii continuă războiul cu Șerdean. Ardeleanul, umilit astăzi
Next ULTIMA ORĂ Negoiță lămurește lucrurile: "Cum să ma avantajeze?"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *