Andrei Gerea, mesaj pentru Negoiță. Cea mai simplă soluție


Dinamo poate fi salvată de suporterii ei. Asta se vede cu ochiul liber. Fanii au reușit în 7 zile să strângă 55.000 de mii de euro, dar dacă ar prelua pachetul majoritar ar face mult mai mulți bani pentru că ar atrage mulți sponsori. Pablo Cortacero însă nu are de gând să predea acțiunile, dar există un om cheie în această afacere, Negoiță, care trebuie să demonstreze că nu este în spatele spaniolului în încercarea de a falimenta clubul!

”Negoiță să ia clubul de la nemernicul acesta de Cortacero și să-l dea fanilor din DDB. Cortacero și-a bătut joc de club, efectiv. Văd că Negoiță n-are nicio reacție, iar asta ne pune pe gânduri. Chiar așa, vinzi clubul pe 2 lei? Probabil că Negoiță a luat doar o tranșă din bani de la Cortacero, altceva nu a încasat. Dacă DDB ar prelua clubul, situația s-ar schimba radical, iar lucrurile ar merge foarte bine.

Fanii sunt extraordinari! Am vândut aproape toate biletele virtuale pentru meciul cu Chindia, de pe Arena Națională. Sunt convins că suporterii o pot salva pe Dinamo”, a declarat Andrei Gerea pentru Prosport.

Citește și:

Lupu știe: ”El e în spatele lui Cortacero. Iar salariile sunt făcute ca unii să-și ia bani”

Previous Dinamo-Chindia, de la ora 20:00. Echipa probabilă și cotele Betano
Next Ana Maria Prodan: ”Vine cineva foarte puternic la Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *