Andrei Gerea, mesaj ferm pentru Cortacero: ”O să aibă mari surprize”


Fostul ministru al Economiei și Energiei, Andrei Gerea, i-a transmis un mesaj ferm lui Pablo Cortacero, dar și lui Cosmin Contra.

”Sperăm ca domnul Contra să continue. Nu am discutat despre o schimbare de antrenor. Noi i-am cerut să dreagă busuiocul, pentru că și el are o parte de vină prin creditul acordat acestor spanioli, unor așa-ziși investitori. El a garantat pentru ei, fără să-i caute foarte mult. A mers pe mâna lor. El, dacă pleacă, vrea bani. I-am spus să continue măcar o perioadă, să echilibreze echipa, s-o facă să câștige. Dacă cere bani, clubul poate să intre în faliment. Dacă jucătorii se iau după el și cer și ei bani, clubul iar intră în faliment.

A zis domnul Cortacero că-l dă afară pe Contra? În primul rând, există un Consiliu de Administrație, un președinte nou-ales (n.r. – Constantin Eftimescu). El să vândă acțiunile DDB-ului, în primul rând, și să nu mai calce în România! Și-a bătut joc de istoria acestui club, de oamenii pe care i-a adus în România! Nu are dreptul să mai vorbească despre Dinamo.

Să delege pe cineva, să vină aici și să ne vândă acțiunile. Dacă domnul Cortacero crede că mai poate prosti pe cineva, se înșală. Dacă el crede că poate să vină și să desființeze CA fără să aducă vreun euro, o să aibă mari surprize. Nu o să mai poată conduce acest club așa cum crede el. Îl așteptăm la aeroport. Să vedem ce se va întâmpla, pentru că atmosfera în rândul suporterilor e foarte tensionată. Pe acest om ori îl dai pe mâna poliției, ori îl faci să plece”, a declarat Gerea în emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Citește și:

Întâlnire epică Maradona – Gazza. Răspuns fabulos al lui Diego după ce englezul i-a zis: ”Sunt beat”

Previous Echipa probabilă și cotele pentru Dinamo-Viitorul în Cupa României
Next Cortacero a lămurit ce le-a transmis fanilor din DDB: "Asta voiau"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *