Andrei Gerea explică ce l-a deranjat la spanioli: ”O mare problemă”


Fost ministru al Economiei din partea PNL în cabinetul Ponta II și fost ministru al Energiei din partea ALDE în cabinetul Ponta IV, Andrei Gerea, membru de Elită în Program DDB, a explicat ce l-a deranjat la spanioli.

”Din păcate, această lipsă totală de transparență constituie o mare problemă. În primul rând, mă refer la modul în care au negociat și cum au preluat clubul. Bunăvoința celor din DDB a fost interpretată puțin greșit atât de Negoiță, cât și de investitorii spanioli. Eu mă așteptam să văd că și spaniolii răspund cu aceeași monedă. Mă așteptam să răspundă la gestul celor de la DDB și să aibă alături, la negocieri, măcar un reprezentant de-al nostru. Era un lucru firesc. Suporterii au ținut în viață clubul, altfel nu aveau ei ce să cumpere.

Nici măcar un telefon n-am primit. Era vorba de o întâlnire, dar nici măcar n-au catadicsit să spună că nu mai vin. Nu vreau să văd doar declarații de bună intenție, vreau să văd ce bani au acești oameni. Eschivele acestea pe care spaniolii le fac mă îndreptățesc să mă gândesc la cel mai rău scenariu.

Nemulțumirea e venită doar din lipsa de transparență a celor care au preluat clubuL. Nu știm cu cine avem de-a face. Nu știm dacă au bani, dacă n-au bani, nu știm ce experiență au.

Citește și:

Fostul căpitan al Cracoviei, la Dinamo. Reacția lui Sergiu Hanca EXCLUSIV

Previous Fostul căpitan al Cracoviei, la Dinamo. Reacția lui Sergiu Hanca EXCLUSIV
Next Gabi Balint, despre Pablo Cortacero: ”Asta înseamnă numele lui”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *