Andrei Gerea, devastator după ce bodyguardul pus de Cortacero l-a lovit pe Alexandru Anghel


Pablo Cortacero a întrecut orice limită în momentul în care l-a pus pe bodyguardul lui Dinamo să-l bată pe unul dintre cei mai importanți lideri DDB, Alexandru Anghel. Andrei Gerea a comentat incidentul.

”S-a făcut acea mărire de capital, rămâne de văzut. Sunt niște lucruri de comentat. Am înțles că acești impostori, care sunt acționari la Dinamo, am înțeles că au trimis niște milioane de săptămâna trecută. Banii nu au ajuns, această ședință cu mărire de capital a fost făcută pe niște vorbe.

Jucătorii anunță că pleacă după Revelion. Deja starea noastră este dincolo de calm, toleranță etc.

E deja prea mult, au trecut de o linie roșie, acești oameni nu mai au ce cauta la Dinamo, în momentul când un bodyguard a lovit un acționar al clubului. Cortacero nu avea viața în pericol.

I-a zgâriat timpanul domnului Cortacero. Ce să facem? Să ne așteptăm să ne agreseze pe stradă pentru că ne spunem oful?!

Au angajat bodyguarzi din România. Acești băieți cu mușchi și creier puțin nu au fost instruiți și au lovit doar pentru că i-a spus niște vorbe.

Unde am ajuns? Acest golan din Spania să se întoarcă de unde a venit, să se ducă, să dovedeasca ce bani a avut, de unde i-a luat, să își ia banii înapoi și să se ducă învârtindu-se.

Acest individ trebuie să plătească legal. Scenarii sunt o mulțime, dar ceea ce a făcut el poate fi încadrat…

Dacă ar fi să mergem pe teoria conspirației… ori domnul Negoiță încearcă să își șteargă urmele, ori altcineva vrea să falimenteze clubul și să apară posibilitatea de a pune pe picioate altă echipă.

Nu știu ce să spun despre Badea, am auzit că a făcut eforturi să ajute aceasta echipa.

Dacă se dovedește că această AGA îndeplinește condițiile locale… Vor fi mai multe detalii pe pagina PCH. Dacă ei ar reuși să aducă banii, procedurile sunt cunoscute. Banii trebuie vărsați.

Nu o dată am discutat, măcar să vină cineva cu acești bani. Mi se pare o mizerie, o ambiție fără sens. În loc să ai lângă tine suporterii, care au dovedit că au niște bani, când tu ești rupt în fund, nu ai bani să treci strada, tu vrei să-i scoți din acționariat, mai ales că nu te deranjează.

În loc să te bucuri de sprijinul nostru, tu îi scoți. De ce? Ca să nu-și mai bage nasul?

Până nu se varsă banii, nu se schimbă nimic. Din punctul meu de vedere, situația nu se mai poate gestiona în acest moment. Până acum, dacă e să tragem o linie, DDB are capacitatea să-și mențină părțile sociale.

Neica nimeni ăștia de se joacă de-a acționariatul la Dinamo. În momentul când un acționar a fost agresat de un bodyguard. Acest om vrea să investească cu forța la dinamo. Sper că acest coleg să folosească toate mijloacele legale la îndemână, să meargă la IML. Pentru că acești indivizi să nu scape”, a declarat Gerea la Digi Sport.

Citește și:

Ion Crăciunescu îi face praf pe spanioli: ”O să ne și bată”

Previous ULUITOR Lider DDB, bătut de bodyguarzii lui Dinamo: "Am fost aruncat în cap"
Next Ion Crăciunescu îi face praf pe spanioli: ”O să ne și bată”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *