--> -->

Andrei Gerea: ”Așa Cortacero va putea fi înlăturat”


-->
Membru Elite în DDB, Andrei Gerea, a vorbit după meciul cu Botoșani la Digi Sport și a explicat de ce Cortacero nu este obligat să facă majorarea de capital și chiar dacă nu o va face nu va păți nimic. Pentru că acea AGA de pe 21 decembrie nu este înregistrată!

”Domnul Șerdean și gașca sa pot fi descriși ca niște escroci. Nu știu cu ce l-ar preocupa pe Șerdean să nu mai poată purta geaca cu Dinamo și mașina de la club. Ne-au băgat în datorii făcute de ei, iar acum domnul Șerdean și cei care mai sunt în grupul ăsta infracțional nu vor să plece pentru că trebuie să falimenteze acest club.

Noi să știți că în discuțiile noastre oscilăm între a îi spune escroc sau instabil din punct de vedere mintal. E de noaptea minții și ce spune Cortacero și Șerdean.

Noi în toate analizele făcute, colegii mei, juriști, garantează pentru legalitatea actelor. Cortazero nu este musai să fie președintele CA. Șerdean nu scrie nicăieri că trebuie să fie șef la Dinamo. Deciziile CA sunt din punctul meu de vedere legală. Îmi pare rău că la Adunarea Generală unde s-a decis majorarea de capital nu am avut o hotărâre pe care să o înregistrăm. Și-au dat seama că nu au cum să vină cu banii și nu au mai înregistrat acea AGA, că altfel vorbeam la timpul trecut de ei.

Mai facem o AGA cu mărire de capital când nu o să mai fie nimic de făcut.

Îl avem pe acest Melero care îi știe pe acești băieți slabi de minte, dar cu tupeu, care evident că nu are bani să susțină Dinamo, am avut cozile de topor în România și trebuie să vedem cine are interes să îngroape clubul și ce s-a întâmplat cu Lotus. Eu sper să avem și un control mai serios la Lotus, la Dinamo, trebuie făcute în perioada imediat următoare.

Acțiunile sunt ale lui Cortacero, da. Asta este adevărat. Dacă reușim să dovedim că este vorba despre înșelăciune, probabil va fi înlăturat de la sine sau își dă demisia.

Echipa se vede că are suflet, uitați-vă cât de ușor au dat gol cei de la Botoșani, a fost o conjunctură astăzi, Eșanu e începător, nu este ușor să joci sub presiunea asta. Ei vor să facă pentru suporteri. Vor reintra cei care au fost suspendați, accidentați, în seara asta a fost ghinion.

Atâta timp cât la Revisal nu mai figurează ca fiind președintele clubului Dinamo. Nu cred că vom avea probleme cu băncile. Veți vedea că lucrurile vor fi lămurite în scurt timp. Noi suntem siguri că putem salva clubul, dar trebuie să scăpăm de acești escroci. S-au făcut aceste negocieri cu jucătorii, se adună bani, am făcut 1 milion de euro într-un an, echipa poate să fie salvată în această formulă socios. Vor veni sponsori. Eu zic că am avea un viitor frumos, dar trebuie să scăpăm de escrocii ăștia.

Eu nu înțeleg cum au ei tupeu să stea aici când văd cât efort se face și nu mai au suportul nimănui. Până la urmă clubul este al suporterilor, prin ei trăiesc. Ei nu fac bine cu forța, ei fac rău, de asta sunt aici.

Am spus de multe ori că oamenii ăștia este imposibil să facă lucruri bune pentru club”, a declarat Andrei Gerea.

Citește și:

Cortacero, răspuns pentru Dinu: ”Negoiță nu mai poate”

Previous Mesajul lui Jerry Gane pentru Cortacero: "Asta"
Next Cortacero, răspuns pentru Dinu: ”Negoiță nu mai poate”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *