Andrei Cristea, o VALOARE. Ce premiu a primit astăzi fostul dinamovist


Fostul dinamovist, Andrei Cristea, care a refuzat în urmă cu câteva luni o ofertă de la FCSB și care a declarat în trecut cât de bine s-a simțit în Ștefan cel Mare, a fost premiat astăzi de primarul Iașiului, Mihai Chirica, în cadrul evenimentului ”Seara Valorilor”. El a primit Ordinul Centenar în domeniul sportului.

”Vreau să îl felicit pentru Ștefan, care s-a născut acum câteva zile, primul lui copil, să fie sănătos, și să nu se oprească aici”, a spus primarul Mihai Chirica.

Iar Andrei Cristea a ținut ulterior un discurs.

”Sunt onorat să mă aflu aici, în fața dumneavoastră, îi mulțumesc domnului primar pentru interesul pe care l-a acordat sportului, în general. Acum, în an centenar, ne bucurăm cu toții să sărbătorim acest moment, sărbătorim cu mândrie ceea ce s-a întâmplat în istoria României, mi-aș dori să privim și către viitor și tocmai de aceea, mi-aș dori să fac un apel către toți părinții și să le transmit să-și îndemne copiii să facă sport pentru a-i responsabiliza și a-i civiliza. Mă bucur foarte mult dacă am reușit să aduc prin cariera mea bucurii în inimile ieșenilor”, a spus fostul atacant dinamovist.

Citește și:

Dinamo face SENZAȚIE în Liga Campionilor. Sunt pe primul LOC

-->
Previous IPOTEZĂ ȘOC Rednic nu s-ar fi înțeles cu Dinamo. Cine ar reveni. Ce spun oficialii
Next Claudiu Niculescu și-a găsit echipă. Când s-ar putea duela cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *