Andrei Cristea: „Dinamo va rămâne în sufletul meu”


Fostul atacant al lui Dinamo, Andrei Cristea, este pus din nou în postura de a juca împotriva formației unde a ieșit golgheter cu 16 goluri marcate în 2010 și de unde s-a transferat în străinătate. El are doar amintiri frumoase de la echipa din Ștefan cel Mare și mărturisește că le ține pumnii în celelalte partide.

-Andrei,  tocmai ați reușit un rezultat bun cu FCSB, cum crezi că va fi partida cu Dinamo?

Va fi un meci diferit pentru că am jucat în deplasare și știe toată lumea forța Stelei, eu mă bucur că suntem în creștere, încercăm să formăm un grup bun și mi-aș dori din tot sufletul pentru noi și pentru oraș ca mâine să câștigăm împotriva lui Dinamo.

-Ce îți amintești din perioada în care ai jucat în Ștefan cel Mare?

Este clar că am multe amintiri plăcute din perioada aceea, am avut acea calificare superbă la Liberec, titlul de golgheter,  antrenori cu experiență, am avut colegi jucători foarte valoroși, sunt foarte multe amintiri la care mă gândesc cu drag, cu siguranță Dinamo va rămâne în sufletul meu.

-Mai ții legătura cu cineva de la Dinamo?

Nu mai sunt foarte mulți, doar Filip și Dănciulescu care este acum director sportiv, dar chiar dacă nu mai țin legătura cu ei urmăresc toate meciurile lor și mă bucur de fiecare dată când câștigă un meci important.

-Cum ți se pare Flavius Stoican ca antrenor?

Este un tehnician tânăr dar cu foarte mare experiență, a antrenat multe echipe până acum, avem o colaborare foarte bună. Ușor, ușor își pune amprenta asupra echipei și a rezultatelor și va duce Iașiul acolo unde cu toti ne dorim cu adevărat. E un antrenor foarte bun și sunt sigur că va avea o carieră frumoasă.

-->
Previous Cosmin Contra, despre națională și meciul cu Iașiul
Next Mai rău ca pe câmp. Tot mai bine pe Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *