--> -->

Andrei Cristea despre transferul la Dinamo


-->
Ieri s-a scris despre faptul că Andrei Cristea ar putea reveni la Dinamo după foarte mulți ani. Reacția jucătorului nu a întârziat să apară, însă acesta neagă momentan orice fel de zvonuri.

Fostul golgheter al Ligii 1 și-a reziliat contractul în ultima zi cu Mioveni.

În discuții cu mai multe echipe

„Deocamdată nu știu nimic. Sunt discuții cu mai multe echipe. Cu Dinamo în niciun caz. Sunt doar speculații, dar nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo. Mi-am revenit după accidentare, sunt acasă și mă odihnesc, vom vedea zilele următoare.

„Da, am reziliat cu Mioveni. Ne-am despărțit în condiții foarte bune. Nu avea rost să mai continuăm. E un meci greu cu FCSB. Ei sunt mari favoriți dar pot apărea surprize. Calitate, organizare a jocului mai bună și cei mai buni jucători din România.

Acuma e vorba și dorința Mioveniului de a ieși din situația asta, pentru că deja au intrat în hora retrogradării, sunt sub presiune și nu știu cum se vor descurca așa. Sunt jucători buni, dar au foarte mulți debutanți la prima ligă, au avut noroc că a făcut Craiova doar egal, după ce a dat gol în ultimul minut. E presiune și de partea lor.

Am fost la meciul cu Gaz Metan. Am mers la toate meciurile! Și la Voluntari, și la FCSB când am fost invitat. Chiar m-am întâlnit cu Ionuț Panțîru. Panți nu trebuie să se lase că și eu am avut aceeași accidentare”.

A trecut printr-o operație

„M-am operat în Germania la clinica lui Bayern Munchen și am stat un an și ceva! Și apoi am jucat din nou. Eu zic că e OK și își face bine recuperarea. Cred că o să își revină. Mie doctorul nu mi-a zis niciodată când voi putea revine pe teren, e o accidentare atipică”, a declarat Andrei Cristea în exclusivitate pentru FANATIK.

Citește și:

Irina Loghin la 83 de ani: ”Probabil, da”

-->
Previous Încă un atacant sub comanda lui Stoican
Next Stoican, lăudat: ”E de apreciat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.