--> -->

Andrei Cristea despre Dinamo: ”Timpul nu așteaptă”


-->

Dinamo ar putea să mai înregimenteze un atacant pe ultima sută de metri. Andrei Cristea a devenit un liber de contract pe 16 februarie 2022 și nu ar spune nu unei oferte de la Dinamo chiar dacă are 37 de ani.

Andrei Cristea îl laudă pe Flavius Stoican

Andrei Cristea a lucrat mai mulți ani cu Flavius Stoican la Iași și îl cunoște foarte bine pe antrenorul lui Dinamo. Atacantul e convins că tehnicianul va reuși la Dinamo.

”E foarte bine ce face. În doi ani de zile, la Dinamo, au fost cel puțin 80 de jucători. De când a venit Flavius, au venit cel puțin 14-15 jucători noi. Doar prin meciuri amicale și prin astfel de practici poți să sudezi și să faci o echipă.

Din punctul meu de vedere, echipa e în creștere. La nivelul la care a fost acum o lună când cele mai ușoare meciuri au fost pierdute, acum, Stoican a venit cu meciuri cu CFR, Sepsi, Rapid. E greu să reconstruiești așa, fără timp, e dificil. Timpul nu așteaptă”, a declarat Andrei Cristea.

Ce spunea Andrei Cristea despre transferul lui Dinamo:

”Sunt doar speculații, dar nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo. Mi-am revenit după accidentare, sunt acasă și mă odihnesc, vom vedea zilele următoare.

Acuma e vorba și dorința Mioveniului de a ieși din situația asta, pentru că deja au intrat în hora retrogradării, sunt sub presiune și nu știu cum se vor descurca așa. Sunt jucători buni, dar au foarte mulți debutanți la prima ligă, au avut noroc că a făcut Craiova doar egal, după ce a dat gol în ultimul minut. E presiune și de partea lor.

Am fost la meciul cu Gaz Metan. Am mers la toate meciurile! Și la Voluntari, și la FCSB când am fost invitat. Chiar m-am întâlnit cu Ionuț Panțîru. Panți nu trebuie să se lase că și eu am avut aceeași accidentare.”

Urmărește doardinamo.ro pe Google News!

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMN7bsgsw6_bJAw?ceid=RO:ro&oc=3

Citește și:

Pierdere mare în lotul lui Dinamo

-->
Previous Pierdere mare în lotul lui Dinamo
Next Un nou transfer astăzi pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.