--> -->

Andreea și Sergiu Hanca, gest superb de 1 decembrie în Cracovia


-->
Sergiu și Andreea Hanca formează o familie tradițională românească și Dumnezeu le-a dăruit doi copii, Zian, 3 ani, căruia i-a dat numele după părintele Arsenie Boca, care a purtat acest nume până să se călugărească și micuța Medeea, care are doar 4 luni.

Din această vară Sergiu este căpitanul Cracoviei, este convocat și la echipa națională, dar nu uită să fie om și este susținut în tot ceea ce face de soția sa.

Andreea Hanca se implică mereu în proiecte caritabile, chiar dacă este la 1068 de kilometri de București, în Cracovia, alături de soțul său.

”Patriarhul Bisericii Sfânta Maria din Cracovia, cu hramul Ridicarea la cer a Maicii Domnului este fan Cracovia și colaborez cu el în diverse campanii umanitare” a explicat Andreea Hanca pentru doardinamo.ro

Frumoasa brunetă l-a implicat și pe soțul ei și în timp ce au ascultat muzică de 1 decembrie tradițională românească, au făcut pachetele pentru persoanele poloneze fără adăpost din Cracovia.

”De 1 decembrie, de Ziua României, ne-am gândit cum să facem să aducem spiritul sărbătorii și aici, în Cracovia. Astfel am strâns o mică echipă de români, fiecare a venit cu ce a putut și am sus pachete oamenilor săraci. Putem spune că de 1 decembrie polonezii au mâncat românește.

Au fost 20 de meniuri(cu sucuri, apă sarmale, mămăligă, smântână, cozonac), duse la Biserica din Cracovia pentru homeleși. Am fost sprijiniți și de Rumunski Smaki, magazinul românesc din Varșovia(n.r. capitala Poloniei), ei ne-au trimis pungile și mălaiul românesc”, a mărturisit Andreea Hanca.

 

Citește și:

Ciolacu despre imaginea cu președintele Iohannis singur, sub Arcul de Triumf: ”Chiar nu mai e nimic sfânt?”

 

-->
Previous Fanii din Program DDB încearcă să rezolve problema antrenorului. Mesajul lui Contra
Next Mulțescu, dezvăluiri incredibile. Răspuns pentru spanioli dacă-i propun să antreneze echipa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.