Andreea Hanca explică episodul de Giurgiu: ”Știam”


Andreea Hanca a fost protagonista unui episod mai puțin plăcut la Giurgiu, atunci când a avut un conflict cu o parte dintre fanii dinamoviști care i-ar fi reproșat că se bucură la golul soțului ei în condițiile în care echipa era condusă și Dinamo pierdea astfel șansele reale la play-off.

”Apăi, la Giurgiu când a fost acel incident, Sergiu juca cu antiinflamatoare. Deci îl durea foarte tare piciorul, doar că Mister atunci l-a rugat: ”Sergiu, am nevoie de tine, e ultimul meci”. Sergiu de obicei nu face aşa ceva, dar a zis hai, OK, fac asta pentru echipă. Fac asta pentru Dinamo şi când am văzut ce gol a dat… Noi toţi, eram acolo toată familia.

A fost o bucurie enormă, pentru că ştiam câte sacrificii a făcut ca să joace acel meci şi asta a fost bucuria noastră exagerată la acel gol. Şi oricum ei nu au înţeles şi au fost o mână de suporteri, care oricum nu înţeleg cum sunt toţi fanii dinamovişti. Sunt sigură că cei care sunt fanii lui Dinamo adevăraţi au ştiut întotdeauna să îl aprecieze pe Sergiu pentru tot ce a făcut el la Dinamo. Pentru că Sergiu nu a fost fost acolo aşa s-a plimbat şi a plecat. Sergiu a făcut foarte multe lucruri pentru Dinamo şi abia acum când nu mai e realizează cea făcut el pentru Dinamo”, a declarat Andreea Hanca pentru Telekom Sport.

Citește și:

VIDEO Dinamo a găsit fundaș. Și poate veni GRATIS

-->
Previous VIDEO Dinamo a găsit fundaș. Și poate veni GRATIS
Next Dinamo rămâne fără căpitan! Nistor pleacă la o rivală din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *