Andone, atac dur la adresa dinamoviștilor


Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a găsit momentul să pornească un nou atac la adresa lui Ionuț Negoiță, patron care l-a dat afară pentru a îl pune pe Cosmin Contra antrenor. Cu ”Guriță” Dinamo a reușit miraculos să se califice în play-off, când nimeni nu credea că asta mai este posibil.

„La Dinamo s-a întâmplat ceva. După primele meciuri în care au câștigat au căzut brusc. În loc să evolueze ei se duc în jos. Albin l-a trădat pe Contra. Poate a arătat ceva la Petrolul, dar la Dinamo e greu. Dinamo nu poate intra în competiție cu Steaua la transferurile jucătorilor din România. Dacă Dinamo nu are buget de transferuri, ce să faci? Rămâi ca prostul să te uiți la DVD-uri pentru a aduce jucători liberi!

A dispărut echipa a doua… E problema lor. Se schimbă echipele, se întâmplă lucruri, dracul să le ieie! Pentru suporteri ar trebui să faci un efort și să transferi jucători. Să-l ia pe Moruțan, un jucător tânăr. Să-l ia, să nu stea degeaba”, a declarat Ioan Andone la Digi Sport.

Ioan Andone a dezvăluit și ce echipă va susține după ce Nicolae Badea s-a gândit să-și creeze o echipă pe care să o înscrie în Liga a 4-a.

„Nu pot să spun că nu mă identific cu actualul Dinamo. Suntem penibili. Le doresc succes celor din Liga a 4-a. Eu am lucrat cu ambele entități. Și cu domnul Badea și cu Negoiță. În viață trebuie să-ți plătești datoriile”.

Citește și:

Marius Niculae: ”Se chinuie”

-->
Previous Cel mai vechi oficial din club își serbează ziua! La mulți ani, Ionel Culina!
Next Marius Niculae: ”Se chinuie”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *