Andone, analiză dură a situației de la Dinamo. Ce poate face Rednic


Unul dintre foștii antrenori ai lui Dinamo, Ioan Andone, a făcut o analiză dură a situației de la Dinamo într-un interviu exclusiv pentru telekomsport.ro.

„Mă aşteptam (n.r. ca Rednic să taie în carne vie), dar îmi pun nişte semne de întrebare. Dacă ar fi câştigat cu Călăraşiul se mai luau deciziile astea? Nu. Spun un dacă, puteau să câştige că au avut în minutul 88 1 la 1 cu portarul. Dădeau gol, lucrurile mai stăteau calme puţin. Ca antrenor, dacă nu iei decizii rapide, pot să nu îşi îndeplinească obiectivul, să ştii. Şi acolo e nevoie de schimbare, era nevoie din vară de schimbare, adică şi în privinţa lotului. Acum nu ştiu ce jucători poţi să aduci mai buni decât cei pe care îi ai tu, care cât de cât sunt pregătiţi. Depinde de strategia ta ca antrenor, ce încredere ai tu în jucătorii noi, ceea ce aduci tu trebuie să joace titular pentru că rezervele, ai destule rezerve.

E bine (n.r. că i s-a dat mână liberă lui Rednic), pentru a face lucrurile bine şi pentru a îndrepta lucrurile. Nu e simplu, eu sunt convins că Mircea, la experienţa lui pentru că este un antrenor foarte bun Mircea, a luat în calcul toate. A luat în calcul toate şi a zis că dacă nu îmi dă mie puterea deplină să pot să iau jucători, să reziliez contracte şi cand reziliezi, reziliezi cu pierderi. Niciun jucător nu pleacă cu salariul la zi, vrea un salariu, două. Şi noi am fost în situaţia asta acum 2-3 luni când am renunţat la 5 jucători şi asta este o pierdere pentru club, o pierdere financiară în primul rând, plus jucătorii noi veniţi. Dacă nici ăia nu se încadrează repede, repede, peste 2 săptămâni va mai fi o pauză. Atunci mai poţi să reglezi nişte lucruri, până atunci…au un program infernal.

[…] Nu putea să zică altceva. Nu te duci la Dinamo şi zici „am venit să construiesc o echipă şi dacă sunt în play-off, nu e nicio problemă, mai vedem noi la anul, nu poţi. Pentru asta l-a şi adus, pentru asta i-a şi dat mână liberă, să ducă echipa în play-off. Poate să o ducă, mai sunt etape de jucat, dar trebuie să facă multe puncte şi toată lumea acum a avut curaj cu Dinamo.

Ăsta e pericolul la cluburile mari, în momentul când sunt într-o perioadă proastă, astea mai mici imediat, te urci pe ei”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

-->
Previous Situație rușinoasă pentru Dinamo. Miriuță s-a apropiat de ”câini”
Next Vrea Rednic să preia Dinamo în 2019? Replica e misterioasă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *