Andone a vorbit cu Rednic. Ce i-a spus antrenorul


Ioan Andone nu a rămas indiferent față de prietenul lui care a fost dat afară de la Dinamo pe 3 iunie de către Ionuț Negoiță prin vocea lui Bogdan Bălănescu. ”Fălcosul” a explicat ce i-a spus Rednic și de ce este dezamăgit.

”M-a surprins plecarea lui. Eu am crezut că are un contract foarte bine făcut. Sincer. Cu clauze. Eu, spre exemplu, am renunțat la bani când am plecat de acolo. Am avut 150.000 de euro clauză. Dacă ceream banii, niciodată nu se dădeau banii. Am zis…dacă patronul vine și îmi spune că vrea să încerce altceva și încearcă cu Cosmin Contra, am zis să ne dăm mâna și am plecat pe drumul nostru. Dar un contract trebuie să ți-l faci bine că el a vrut să continue.

Am vorbit și eu la telefon cu Mircea după ce am citit. I-am spus că îmi pare rău, dar cum ți-a fost contractul?!El dacă tot a vrut să facă schimbări multe, trebuia să se protejeze prin contract. El vroia să-și continue proiectul, bun, rău, dar îl continua. Experiență are, e un antrenor bun dar poți fi și Mourinho la Dinamo și te dă afară.

Cum să nu fie dezamăgit când îți făcuse planurile, își făcuse un plan de cum începe campionatul, unde face pregătirea, pe ce posturi mai aduce jucători. M-am mirat că a adus 21 de jucători și din 21 de jucători nu a găsit 15, 14, 12, 13, nu știu. Adică plus ceea ce găsise el adică cei care erau titulari, adică Nistor, Ricardo Grigore, Sorescu, Ciobi, care erau aici. Popa chiar. El trebuia din 21 de jucători să-și găsească 14-15 de bază”, a spus Ioan Andone la Telekom Sport.

18 jucătorii a adus Rednic la Dinamo: Parfait Mandanda, Sean McDermott, Damien Dussaut, Gregory Tade, Rachid Ait Atmane, Jordan Mustoe, Simon Zenke, Alexandre Christovao, Facundo Mallo, Elvis Kabashi, Nabil Jaadi (n.r. cei care au plecat deja sau care nu vor mai continua la Dinamo
plus Linas Klimavicius, Naser Aliji, Reda Jaadi, N Diaye, Ioan Filip, Mattia Montini, Athanasios Papazoglou

Vlad Muțiu, Ricardo Grigore, Dan Nistor, Denis Ciobotariu, Deian Sorescu, Daniel Popa și Ionuț Șerban sunt cei 7 fotbaliști care au mai rămas din lotul pe care l-a preluat Rednic în octombrie

Citește și:

Giani Kiriță e sincer: ”Aici e durerea” Ce-i reproșează lui Negoiță

-->
Previous A semnat cu Dinamo și anunță: ”Sunt dinamovist de mic”. Și totuși apreciază FCSB
Next Suporterii nu renunță. Ce au mai făcut astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *