Dezvăluiri din INTERIOR Problema REALĂ a lui Dinamo ASTA ESTE


Dinamo. Singurul club care joacă în centrul Bucureștiului. Singurul club de tradiție care joacă cu aceeași denumire în Liga 1. O istorie impresionantă în spate. Un nume. Și…atât.

Dinamo se zbate în mediocritate de când Ionuț Negoiță conduce acest club. Toată lumea spune că este zgârcit. Poate este, poate nu. Dacă la Dinamo se plătesc salarii de 15.000 de euro, înseamnă că nu este chiar așa. În plus Diogo Salomao, Jaime Penedo și Tomislav Gomelt câștigă 10.000 de euro lunar. Pe lângă aceștia, mai există Giorgos Katsikas, Ivan Pesic și Armando Cooper, cu câte 9.000 de euro net pe lună. Problema este alta. Negoiță nu are măcar un om de fotbal care să poată să urmărească și să aducă jucători de calitate, fie ei și liberi, la Dinamo.

”Botoșani a avut vreo 4 care n-au contat, dar Dinamo, 8, s-a jucat în 6 contra 2. Din ce am înțeles Ongenda și Fabbrini au fost propuși la Dinamo. Păi Negoiță ce face? Să-i dea afară pe cei care i-au ținut pe ăștia și i-au refuzat pe Ongenda și Fabbrini. Cei care nu au oprit asemenea jucători, dar l-au luat pe Popovici care nu poate juca decât la Botezatu (n.r designerul Cătălin Botezatu), nu au ce căuta la Dinamo„, a zis Dinu aseară la TV Telekom Sport.

Nu este singurul exemplu de jucători refuzați. Yasin Hamed, puștiul de la Sepsi Sfântu Gheorghe care a marcat unicul gol pentru formația din Covasna a fost propus la Dinamo când avea 17 ani, dar șeful scouterilor, Marian Iorga, nu a reușit să meargă să-l urmărească pe viu la Pandurii Târgu Jiu, gândind că nu are loc la Dinamo, iar peste o lună de zile mijlocașul a semnat gratis cu CFR Cluj.

Schimbare de strategie

Alexandru David a anunțat în martie că echipa se va lupta să se salveze de la retrogradare anul trecut. Doar că în vară au ales să schimbe strategia. Nu s-au mai bazat pe tinerii cărora Florin Bratu le promisese că vor juca sezonul viitor dacă vor da totul pe teren, ci au venit jucători liberi ”EXPERIMENTAȚI”. Iar acest lucru i-a demoralizat total pe jucătorii care s-au luptat în play-out.

Cum au fost aduși jucătorii liberi

În fapt, jucătorii care au venit în ultima vreme la Dinamo ori au fost propuși de Ana Maria Prodan (n.r. Subotic și Mezague), care l-a convins pe Negoiță, ori aduși după ce au văzut câteva video-uri cu ei. Niciunul nu a confirmat. O altă mare problemă este faptul l-au lăsat să plece pe Mahlangu, convins Negoiță de Ioan Becali, fără să se asigure că găsesc un jucător de același profil. L-au adus pe Cooper, care este evident că nu poate să suplinească lipsa lui May. Nu mai vorbim despre transferurile spectaculoase propuse de Florin Bratu: Mircea Axente și Sergiu Popovici.

Gicu Grozav

Singurul plus în această campanie dezastruoasă de transferuri este Gicu Grozav. Pe care șefii lui Dinamo nu și l-au dorit și l-au adus doar datorită campaniei mediatice puternice, insistenței lui Claudiu Niculescu și dorinței fanilor de a vedea măcar un fotbalist de clasă în tricoul lui Dinamo și singurul care ar putea îmbrăca în curând tricoul echipei naționale a României. Dar el nu poate juca singur într-un vestiar dezbinat.

Ultima greșeală capitală. Premierea lui Nistor pentru dorința sa de a merge la FCSB

Și în încheiere…mărirea salariului lui Dan Nistor la 15.000 de euro pe lună a pus capac. Iar de când căpitanul s-a văzut cu sacii în căruță, cum se spune, nu mai joacă nimic. Doar că mutarea a rupt vestiarul, pentru că în continuare sunt jucători care joacă pe 2000-3000 de euro lunar, vezi cazul lui Robert Moldoveanu. Astfel, să nu vă mirați de faptul că Dinamo se poate lupta să se salveze de la retrogradare în acest sezon. Pentru că play-off-ul pare tot mai departe.

Citește și:

Adrian Mutu s-ar întoarce la Dinamo! Vezi în ce condiții și cum vede situația din Emirate

-->
Previous Cum îl umilește Cornel Dinu pe Niculescu. Comparație cu Dorinel Munteanu
Next Adrian Mutu vrea să se întoarcă la Dinamo! Vezi cum

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *