Analiza lui Cornel Dinu despre transferurile lui Dinamo


Cornel Dinu a făcut o analiză a celor 10 transferuri pe care Dinamo le-a făcut de când Eugen Neagoe și Florin Prunea au preluat formația din Ștefan cel Mare.

”Mi se pare că echipele care s-au mișcat cel mai bine în această perioadă de transferuri sunt Dinamo, Viitorul și FCSB, într-o oarecare măsură. Dinamo s-a mișcat cel mai bine, reparând trecutul recent tare păgubitor. Dinamo a adus jucători medii din campionatul intern, mai mult decât a avut pe posturile respective: Bejan, Sin, Răuță, nu mai vorbim de Straton, care este un mare plus.

Iar dintre străini, portarul italian poate confirma, pentru că provine dintr-un Il Calcio cu o școală de goalkeeperi remarcabili de decenii bune.

Mrzljak este o achiziție foarte bună, nu neapărat ca jucător, ci ca personalitate, atitudine, profesionalism, performanță. Nu i-am văzut pe restul, dar meritul transferurilor este incontestabil al celor care s-au ocupat acum, rolul decisiv avându-l Eugen Neagoe. S-a reparat foarte mult din dezastrul, parcă programat, al ultimului descălecat al lui Rednic. Reparația s-a făcut, acum să constatăm randamentul”, a declarat Cornel Dinu într-un interviu pentru gsp.ro.

Citește și:

Curățenia costă SCUMP. Patru jucători nu vor să plece și-și cer banii

-->
Previous Curățenia costă SCUMP. Patru jucători nu vor să plece și-și cer banii
Next ATAC dur al lui Dinu la adresa lui Rednic. De ce nu are dreptate

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *