Analiza lui Contra: ”Am arătat prost în ultimele 20 de minute. Vom lua măsuri”


 

Cosmin Contra era vizibil afectat de eșecul de la Iași, 1-2 cu Poli. A treia înfrângere pentru Dinamo în 6 etape, ceea ce nimeni nu se aștepta, iar ”Guriță” a fost sincer și-a spus că este foarte îngrijorat. Totodată, a declarat la Digi Sport că luase în calcul și varianta unui egal în Copou, văzând cum se desfășoară meciul.

”Nu-mi explic căderea echipei după eliminarea lui Nedelcearu! Din nici un punct de vedere. Chiar așa, să nu avem un pic de minte? Să nu știm când e bun și-un punct? Trebuie să știm că jucăm cu o echipă ce pune probleme. Am arătat foarte prost ultimele 20 de minute. Îi felicit pe adversari pentru că și-au dorit victoria atât de mult. Și trebuie să-i cert pe ai mei. Și mai spunem că tragem la titlu… La Iași am avut controlul meciului, puteam a 2-0, dar facem niște erori inexplicabile. Nedelcearu face o greșeală mare, apoi în minutul 93 suntem cu toții în careu, dar luftează și Katsikas, și Hanca. Am jucat cu Katsikas în stânga fiindcă Oliva are încă dureri la mușchi”, a comentat Contra.

Tehnicianul a mai spus că va lua în calcul și pedepse dacă se va continua pe această linie: Dacă vom continua așa, vom lua măsuri. Altfel nu se poate, o să vedem, sunt pus pe gânduri. Dacă vrem să arătăm ca o echipă ce trage la titlu, trebuie să nu arătăm ca la Iași.  Albin mai are de muncă, dar nu doar el. Și alții au. Am pierdut un punct cel puțin la Iași. Fiindcă le-am permis prea multe adversarilor. La primul lor gol nu știu cum a ajuns să fie un adversar liber la bara a doua. Dacă vom continua așa, nu știu dacă prindem și play-off-ul. Facem greșeli copilărești pe care nu le mai vreau. Văd că toate echipele care au jucat în Europa au probleme în campionat. Probabil, din cauza programului încărcat”.

-->
Previous Nemec a înscris după 464 de minute
Next Cine sunt dinamoviștii convocați la națională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *