Analiză dură: ”Prestația e în faliment”


Dinamo-Farul s-a terminat 0-2 și l-a dezamăgit pe Cornel Dinu, chiar dacă fostul mare jucător al ”câinilor” nu avea speranțe mari că formația va reuși o victorie. Acesta a făcut o analiză a meciului în stilu-i caracteristic.

”Dinamo – Farul a fost un meci între nevoia de putință a echipei lui Ovidiu Burcă și oportunismul valorii certe a echipei lui Gică Hagi. A câștigat, cum era de așteptat, distribuția mai bună, chiar dacă a jucat în inferioritate numerică mai mult de o jumătate de oră.

Norocul din meciurile victorioase cu Botoșani și Voluntari nu se mai repetă, a părăsit pe Dinamo, care vrea, dar nu poate. Sigur, entuziasm mare stins în amărăciune în tribune, propagandă verbală goală de conținut și fapte, de tâlhărie de piață financiară de la măreții conducători «Alba / Neagra Red & White», pase veninoase între «administrație» și «tehnic», numai pase între careuri pe teren – asta este cam tot ce prezintă acum fosta echipă de glorie din «Ștefan cel Mare».

Dacă sediul societății Dinamo este acum în locașul insolvenței, prestația este în faliment…”, a precizat Dinu, conform Fanatik.

Citește și:

”The Special One” Mourinho: „Cunosc un singur cuvânt în română”

Previous Pierdere mare pentru Dinamo. Nu are înlocuitor
Next Anunț foarte important la Dinamo: ”Am aprobat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *