Ana Maria Prodan despre șefii lui Dinamo: ”Tot aud povești”


Ana Maria Prodan a vorbit despre proiectul pe care Pablo Cortacero și echipa sa venită din Spania îl implementează la Dinamo. Cosmin Contra este nașul agentei de jucători și a lui Laurențiu Reghecampf.

””La Dinamo nu se poate, asa, peste noapte. Nu inteleg de ce comenteaza lumea. N-ai cum sa faci echipa peste noapte! Nici noi n-am avut timp. La Dinamo sunt niste jucatori foarte buni, trebuie sa se cunoasca intre ei, sa se acomodeze antrenorul cu echipa, echipa cu antrenorul.. Se comenteaza ca nu sunt subiecte. Daca aveam un fotbal ca lumea, nu ne mai interesa.

Au bagat bani foarte multi conducatorii lui Dinamo. Acum o sa vina sa spuna ca pariaza foarte multi bani patronii sau cine stie ce alte lucruri! Nu pariaza nimeni, tot aud povesti de ani de zile ca pariaza, ca fac. Povesti! Anul asta e an de sacrificiu pentru toata lumea. Au venit jucatori de peste tot, nu s-au antrenat, e greu sa revina la forma lor cea mai buna. Trebuie sa asteptam! Si la Ruben Albes s-a intamplat la fel. E alta mentalitate, alt fotbal. Ruben a incercat sa joace fotbal superspectaculos, a stat putin, s-a adaptat”, a spus Anamaria Prodan pentru www.sport.ro.

Citește și:

Tătaru îi apără pe medicii care luptă cu Covid-19: “Sunt epuizați”

-->
Previous Cosmin Contra, declarații de ultimă oră: ”Asta vreau”
Next Gică Hagi despre proiectul spaniolilor de la Dinamo: ”Fabulos”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.