Dan Nistor, interviu EMOȚIONANT: ”Asta îmi doream”


Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, este accidentat până la finalul anului și are timp să stea la povești, având în vedere că singurul lucru pe care poate să-l facă pentru echipă e să-și motiveze jucătorii mai tineri. El a mărtusit într-un interviu pentru Telekom Sport ce-și dorea să devină când era mic.

„Sincer, îmi doream să fiu profesor de sport chiar îmi plăcea, eram foarte bun prieten cu profesorul meu de la şcoală. Chiar mă învoia de la anumite ore, eram pe terenul de la şcoală”, a spus Nistor.

Fotbalistul a crescut la țară și a avut o dorință imensă de a reuși să se impună ca fotbalist.

„Fiind la ţară, comuna Rucăr mai exact, judeţul Argeş, eram destul de departe de oraşe mari ca Braşov, Piteşti şi nu erau posibilităţi. Bineînţeles că trebuia să mă mut cu şcoala şi era foarte greu. Fotbalul a fost un dar de la Dumnezeu, m-a înzestrat cu acest dar. La 20 de ani am început fotbal de performanţă, la liga a treia, la Internaţional Curtea de Argeş, pe vremea aceea, după care am mers la Mioveni, apoi, treptat, la liga a patra, a treia, a doua, prima ligă, mai târziu şi la echipa naţională, mai târziu şi în afară. Chiar le spuneam părinţilor mei că ce am realizat eu este de domeniul fantasticului”, a mai mărturisit Nistor.

Nistor a jucat de-a lungul carierei la Internațional Curtea de Argeș, Muscelul Câmpulung, Dacia Mioveni, Pandurii, Evian, CFR Cluj și Dinamo, bifând și o selecție în naționala României.

Citește și:

Se pare că Dinamo nu scapă de el! Surpriza din lotul Craiovei

-->
Previous Atacanți, treziți-vă! Situație incredibilă pentru renumele lui Dinamo
Next Rednic intră în concurență cu FCSB pentru un atacant de clasă: "Îi facem o ofertă mai bună"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *