Amical de lux pentru Dinamo


Dinamo se va reuni marți, 15 iunie la Săftica, urmând ca peste câteva zile să plece în Turcia, în cantonament. Dinamo va avea o serie de amicale, dar cel mai important cu siguranță va fi împotriva vicecampioanei Turciei.

„Pe 27 iunie, la ora 18:00 vom juca un meci amical cu Galatasaray. Și ei se reunesc luni și au acceptat propunerea noastră.

Ne-am bucurat mult, am vrut să îl facem și în martie, dar încercăm, ce ține de mine, ce ține de DDB și de suporteri… toată lumea încearcă”, a spus Mario Nicolae în direct la DigiSport.

În urmă cu câteva zile acesta ne-a oferit un scurt interviu în care ne dezvăluia planurile legate de cantonament.

”Ne-am orientat în primă vară spre Bistrița, apoi spre zona Brașov, dar terenurile erau așa și așa. Mai există varianta Bolu, în Turcia, unde ieși mai ieftin decât în țară, foarte ok ca preț, iar terenurile sunt foarte bune. Datele ar fi 20-28 iunie plus sau minus câteva zile, dar deocamdată nu e nimic bătut în cuie. E zonă de munte, cota 1000, iar în zonă are baza de pregătire și Fenerbahce. De asemenea, vremea este foarte bună pentru pregătire, acolo e chiar frig vara. Vom stabili exact zilele următoare”, a declarat Mario Nicolae pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Torje a explicat care este salariul solicitat în Liga 1: ”Am avut suma asta din Malta, dar aștept”

-->
Previous Mario Nicolae: „Sunt oameni de afaceri interesați”
Next „E un tigru care urlă şi nu îl aude nimeni”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.