Amical SPECTACULOS azi în Cipru. Cine a impresionat pentru ”câini”


Dinamo a continuat astăzi seria meciurilor amicale și a dovedit că play-off-ul nu este un vis imposibil. Echipa lui Vasile Miriuță a făcut o partidă spectaculoasă pe o vreme în care ploaia a pus mari probleme atât roș-albilor, cât și adversarilor de la Austria Viena. A fost o partidă spectaculoasă, iar Dinamo s-a impus cu scorul de 3-2 (1-0) după un meci cu multe răsturnări de rezultat.

Mai întâi, ”câinii” au condus cu 1-0 după reușita lui Nedelcearu, cu capul, după un corner. Ambele formații ar fi putut să-și treacă goluri în cont, dar s-a terminat 1-0 la pauză pentru Dinamo după alte mari oportunități ratate de Nemec. Imediat după pauză, austriecii au trecut în avantaj, cu 2-1, după două mari erori defensive ale trupei lui Miriuță. Antrenorul a trecut la sistemul cu doi atacanți, trimițându-l și pe Daniel Popa lângă Nemec, iar slovacul a răzbunat ratările. A marcat de două ori, iar Dinamo s-a impus cu 3-2.

Miriuță a început în formula Brănescu – Romera, Nedelcearu, M. Popescu, Nica – Mahlangu, Monroy – Hanca, Nascimento, Pesic – Nemec. Au mai jucat D. Popa, Olteanu, Dudea și Corbu. Următorul meci e miercuri cu Termalica BB din Polonia.

Citește și:

Primele reacții ale lui Miriuță după amical. Un accidentat nou în lot

-->
Previous Dinamoviștii cred în podium: ”Să fim în play-out ar fi o tragedie”
Next Primele reacții ale lui Miriuță după amical. Un accidentat nou în lot

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *