Amenințări grave: „Meciul următor îl aveți cu noi”


Fanii lui dinamoviști sunt foarte nemulțumiți de atitudinea jucătorilor dinamoviști. Scoși din minți de înfrângerea suferită în fața „lanternei roșii” Academica Clinceni, ultrașii lui Dinamo au trecut la amenințări. Stă mărturie bannerul afișat chiar pe stadion, în sectorul rezervat Peluzei Sud.

„V-au bătut toți când au jucat cu voi / Meciul viitor îl aveți cu noi”, este bannerul afișat la peluza dinspre Spitalul de Urgență Floreasca și răspândit masiv în ultimele zile, inclusiv de „rivalii” de la Peluza Cătălin Hîldan.

„Situația din vestiarul lui Dinamo a ajuns să pună în pericol unicul obiectiv al clubului pentru acest sezon: Salvarea de la retrogradare. Din declarațiile sifonate către presă, rezultă că obiectivul unora dintre jucători nu este salvarea de la retrogradare, ci înlocuirea antrenorului cu unul mai pe placul lor.

‘Ori noi, ori ei!’ Așa sună amenințarea grupului de forță din vestiar. Vă dați seama cum arată un club la care jucătorii îl demit și îl numesc pe antrenor. Ce autoritate ar avea noul antrenor, dacă el știe că este acolo prin voia jucătorilor? Meciul de la Giurgiu ne-a lăsat un gust amar și impresia că o victorie ar fi consolidat poziția antrenorului.

În schimb, o înfrângere cu echipa care nu bătuse pe nimeni ar fi trebuit să fie pentru Rednic exact ce a fost înfrângerea cu fcsb pentru Bonetti. Dacă ai fi acum jucător la Dinamo și ai ști că ești pe făraș din iarnă și că singura ta șansă de a continua este plecarea lui Rednic, ai trage cu toată inima pentru victorie? Jocul în doru’ lelii, la alibi, din ultimele etape este o explicație pentru punctele prea puține pe care le-am acumulat.

Citește și:

Gabi Torje: ”Mintea mea este doar aici”. Salariul real câștigat

-->
Previous Revenire importantă în lotul lui Dinamo
Next Sorescu dorit în Turcia de Şumudică

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *