--> -->

Amenințări fără precedent în această seară la Dinamo


-->
Dinamo trece prin cel mai dificil moment al clubul și trebuie să treacă cât mai ușor și mai repede peste el. Cu sau fără investitori sau ONG-uri, clubul trebuie să reziste în Liga 1 și să se bată la trofee, așa cum au fost obișnuiți suporterii. Iar conducerea ia primele măsuri și face niște amenințări fără precedent.

„Vreau să spun tuturor jucătorilor care sunt la Dinamo: dacă ei cred că doar pentru că respiră aerul de la Săftica trebuie de fiecare dată pe 15 ale lunii să-și ia salariul, se înșală, dar lucrurile astea se vor regla pe viitor. Dacă ei cred că dacă pleacă la vară, după ce îi bate Juventus Colentina, se înșală. Dacă cei care au contracte și de la vară încolo și cred că se pot prezenta așa cum s-au prezentat la meciul cu Juventus Colentina, mai rămân de la vară, se înșală.

Și, în fine, dacă Gabi Torje iubește acest club și suporterii și a făcut sacrificiile pe care le-a făcut în momentul în care a ales să revină la Dinamo, trebuie să și demonstreze, nu doar din gură”, a declarat Alexandru David, în cadrul emisunii „Fotbal Club”, la Digi Sport.

Previous Cea mai mare problemă în acest moment la Dinamo
Next Ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo. Asta ar fi PLANUL investitorilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *