Amenințări de la PCH pentru Mureșan: „Va plăti”


Mircea Rednic este istorie. După un mandat nereușit, „Puriul” a fost înlocuit, iar locul acestuia este luat de Flavius Stoican.

Reacția suporterilor a fost una revoltătoare, mulți sărindu-le în cap celor din DDB. Doar că decizia nu a fost luată de aceștia, ci de Zăvăleanu& Mureșan.

Reacția Peluzei nu s-a lăsat mult așteptată. Aceștia ies la amenințări, lăsând de înțeles că Iuliu Mureșan va plăti cu postul pentru decizia luată astăzi.

„Cine l-a adus pe Stoican să își asume. Că de plătit, va plăti!”, este reacția scurtă a Peluzei Cătălin Hîldan.

COMUNICAT DE PRESĂ

București, 21 Decembrie 2021

Subsemnatul, Mureșan Iuliu Paul, administrator special al debitoarei DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), cu sediul în București, str. Ștefan Cel Mare, nr. 7-9, Sector 2, Înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/1429/2001, Cod Unic de Înregistrare RO 13699971, conform Încheierii de ședință pronunţată la data de 22 Noiembrie 2021, în dosarul nr. 18583/3/2021, aflat pe rolul Tribunalului București, Secţia a VII-a Civilă, sub supravegherea ”RTZ & Partners” SPRL, Filiala Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, Str. Wilhelm Filderman nr. 18, etaj 3, birou 9, sector 3, ce a fost desemnată în calitate de administrator judiciar prin Încheierea de ședință pronunţată la data de 28 Iunie 2021, în dosarul nr. 18583/3/2021,

în vederea informării opiniei publice, a creditorilor și a participanților la procedură,

vă aducem la cunoștință următoarele:

1. Contractul de activitate sportivă încheiat între clubul DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement) și Domnul Mircea Rednic și-a încetat efectele cu efect imediat azi, 21 Decembrie 2021.

2. Începând de mâine, 22 Decembrie 2021, calitatea de antrenor principal al DINAMO 1948 S.A. – în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement, va fi preluată de Domnul Flavius Stoican.

Cu stimă,
Administrator special al DINAMO 1948 S.A.,
în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement Mureșan Iuliu Paul.

Citește și:

Protestul împotriva certificatului verde a început: ”Libertate” Video

-->
Previous Prima reacție a conducerii după demiterea lui Rednic
Next Primele declarații ale lui Stoican+prima decizie luată

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.