Amenințare pentru fotbaliști. Un jucător VECHI ar putea pleca


Dinamo va trece printr-o nouă reconstrucție anunțată în această vară. Și este și normal să fie așa, pentru că în iarnă echipa din Ștefan cel Mare n-ar fi putut să ia jucători precum Fabbrini, Ziggy Gordon sau Mihai Răduț, chiar dacă Rednic și i-a dorit. De ce? Pentru că ar fi trebuit să plătească bani echipelor la care erau legitimați, iar Negoiță are buzunarele goale când vine vorba de transferuri. Rednic a explicat că se va renunța la o serie de jucători, iar unul dintre ei este Daniel Popa și a explicat că depinde doar de el să-i demonstreze că merită să rămână la Dinamo.

”Montini e un jucător care face diferența. Dacă ar fi fost cu Iași, sigur ar fi înscris. Dar nu-mi doresc ca Dinamo să stea într-un singur jucător, nici în Montini, nici în Nistor. Mai mult ca sigur în sezonul viitor altfel vor sta lucrurile. Vreau mai multă concurență, vreau jucători cu mai multă calitate, jucători care să facă diferența, știți cu s-a format acest lot, s-a cheltuit foarte mult în vară cu jucătorii care au fost aduși, după aia s-a cheltuit cu jucătorii care au plecat, că n-au plecat cu zâmbetul pe buze și nici nu au fost mulțumiți cu salariile la zi.

Normal că îmi doresc mult mai mult de la jucători și trebuie să înțeleagă că aici nu merge, faci două meciuri bune și atât. Sunt jucători care sunt aici de multă vreme și când au posibilitatea nu fac diferența (n.r. Daniel Popa). Voi lua câteva decizii, bune, rele, dar le voi lua pentru binele echipei. Mai aștept două meciuri. Le-am și spus, depinde numai de ei”, a explicat Mircea Rednic.

Culmea, Daniel Popa a avut în iarnă o ofertă de la o formație din Kazahstan, Aktobe, unde ar fi avut salariu de 10.000 de euro pe lună! El a refuzat-o ca să rămână la Dinamo dar nu a reușit să facă diferența în ultimele meciuri pe care le-a jucat.

Citește și:

Nou gest FRUMOS făcut de Rednic

-->
Previous Nou gest FRUMOS făcut de Rednic
Next Lucrurile neștiute despre transferul lui Fabbrini în Ștefan cel Mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *