Amenință Dinamo: ”Mă duc să-i bat”


Patronul celor de la FC Botoșani nu concepe să se întoarcă de la București fără o victorie. Meciul dintre Dinamo și moldovenii lui Valeriu Iftime se va juca luni, 14 august, de la ora 20:30, pe stadionul Arcul de Triumf.

”Va fi un meci greu, dar dacă mă bate și Dinamo, mă bate și Galațiul, înseamnă că nu am față de Liga 1, că ar trebui să-mi văd de altele sau să fac altceva în clubul ăsta. Ar însemna că ceva este în neregulă, că nu e bun antrenorul, nu am lot bun sau pur și simplu atât pot oamenii, iar atunci ar fi nevoie de schimbări.

În momentul ăsta nu este atât de grav, dar sigur, mă duc la Dinamo să-i bat, nicidecum să mă «execute» Dinamo. Dar știți că fotbalul nu este așa ușor.

Oamenii au spectatori, este o emulație acolo, iar dacă ești neatent, iei un gol prostește, îți mai dă arbitrul cu VAR-ul în cap…”, a declarat Iftime la „DigiSport Matinal”.

Citește și:

Premierul Ciolacu, atac la bugetarii cu salarii mari: ”Nu ți-e rușine să stai cu mâna întinsă să-ți dau și voucher de vacanță?”. Ce zice despre demisie

Previous Cel mai bun transfer al ”câinilor”: ”Pe el l-am sunat”
Next Revenire la Dinamo: ”De la meciul următor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *