Amendă record după beția din Croația pentru Filip. Ce șanse mai are să rămânâ la Split


Hajduk Split și fanii clubului sunt furioși după apariția unor imagini șocante cu Steliano Filip, Stipe Vucur și Andre Fomitschow la o petrecere cu alcool, țigări și poker chiar înaintea partidei cu Dinamo Zagreb, derby-ul campionatului croat.

Presa in această țară susține că imaginile ar fi din vară, dar jucătorii vor fi amendați cu câte 20 la sută din salariul anual. Ceea ce înseamnă că ex-dinamovistul vă plăti 50.000 de euro din salariul anual de 250.000 de euro! Cum s-a ajuns la aceste înregistrări? Un jucător a trimis câteva poze unui amic, care le-ar fi dat mai departe unor alți prieteni și așa au ajuns în posesia unor fani de la Dinamo Zagreb, care au profitat și le-au făcut publice înaintea derby-ului direct.

Scandalul pică prost pentru Steliano Filip, care era oricum exclus din lot din cauza gretutatii. „Filip era out oricum!”, scrie slobodnadalmacija.hr.

„Filip era de mult o problema, nu e in forma, si-a complicat singur viata, s-a scris de mult ca este platit degeaba”, noteaza jurnalistii croati.

Citește și:

Au lansat o ”petardă”. Dinamo a scăpat de el mâine seară!

Previous OFICIAL A semnat. Dinamo s-a întărit la mijlocul terenul
Next Au lansat o ”petardă”. Dinamo a scăpat de el mâine seară!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *