„Am acceptat toţi termenii pentru transferul lui Sorescu”


Cel mai bun fotbalist al lui Dinamo Bucureşti, Deian Sorescu (24 de ani), a avut şansa carierei în această vară. Preşedintele şi proprietarul clubului Legia Varşovia, Dariusz Mioduski, a rupt tăcerea şi a dezvăluit că se înţelesese cu oficialii clubului din România pentru transferul golgheterului din „Ştefan cel Mare”.

În această vară, mai multe cluburi s-au luptat pentru Deian Sorescu până spre finalul perioadei de transferuri. A existat interes inclusiv din România, dar dinamoviştii au reuşit să-l păstreze în lot.

După trei ani petrecuţi în lotul „câinilor”, fotbalistul venit de la ASU Poli Timişoara a fost foarte aproape de prinde şansa carierei. Legia Varşovia a negociat cu Dinamo Bucureşti, iar polonezii au acceptat toate pretenţiile şefilor clubului din România.

Anunţul a fost făcut de preşedintele şi proprietarul clubului Legia Varşovia, Dariusz Mioduski, care a recunoscut că Sorescu a reprezentat o prioritate pentru multipla campioană din Ekstraklasa. Într-un interviu acordat presei din ţara natală, el a susţinut că dinamoviştii au fost neserioşi.

„Am avut un buget pregătit pentru această perioadă. Am avut priorităţi în mercato… Szysz? Nu! Prioritatea noastră a fost Deian Sorescu, dar românii s-au dovedit a fi complet neserioşi, deşi am acceptat toţi termenii pentru transferul lui Sorescu de la Dinamo”, a spus oficialul Legiei.

În locul golgheterului din „Ştefan cel Mare” a fost adus un alt fotbalist, care nici măcar nu era pe lista dorinţelor la începutul campaniei: „Kastrati (n.r. – cumpărat cu 1.3 milioane de euro) a apărut în ultimul moment. Acum o lună, nici nu ne gândeam să facem această tranzaţie, iar preţul ar fi fost dublu”, a mai spus conducătorul

Citește și:

Rednic, în stand-by? ”Eu semnez”

-->
Previous Prima reacție a lui Rednic despre întoarcerea la Dinamo
Next Un nou transfer anunțat de Mureșan: ”Semnează astăzi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.