Alți doi jucători importanți incerți pentru meciul cu Voluntari


Meciul cu FC Voluntari e foarte important pentru Dinamo având în vedere poziția din clasament. Partida se va juca luni, de la 20:30, iar Mircea Rednic riscă să nu se poată baza pe patru fotbaliști.

Pe lângă Iliev și Carp, și Gabi Torje și Marko Nunic au dificultăți fizice, din informațiile GSP.ro. Extrema și atacantul acuză anumite probleme medicale din cauza volumului de muncă din ultima perioadă și nu se știe dacă vor fi refăcuți până la următorul meci.

Dinamo a reluat antrenamentele de luni dimineață, Mircea Rednic programând doar câte o ședință de pregătire zilnică în preajma reluării returului. Până la etapa de lunea viitoare, „câinii” mai au un amical miercuri, la Ploiești, contra divizionarei B Astra, echipa ce i-a eliminat anul trecut din semifinalele Cupei României.

Meciul este programat să înceapă la ora 12:30.

„Băieții sunt și obosiți, am profitat de această pauză și am avut câte două antrenamente pe zi. Trebuie să fim fresh pentru meciul de luni. În situația noastră nu e nicio echipă mai accesibilă. Voluntari e clasată bine, toată lumea joacă să adune puncte”, a comentat Mircea Rednic.

Citește și:

Oana Pellea, mesaj manifest: ”Votul meu a fost trădat”

-->
Previous Veste bună despre Planul de Reorganizare: ”Mi-am dat votul imediat”
Next Veste mare primită de suporterii din DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *