Alți bani pentru echipă intră săptămâna aceasta plus inițiativa suporterilor EXCLUSIV


Dinamo respiră după trei victorii consecutive și trebuie să se replieze dacă vrea să existe în continuare. Suporterii au mai făcut un gest magic astăzi și au mers la Săftica în această dimineață pentru a le mulțumi fotbaliștilor pentru modul în care s-au prezentat.

Jucătorii au fost anunțați că vor avea și de această dată primă de joc pentru victoria cu FC Argeș. 14.000 de euro se vor împărți fotbaliștilor în urma unei liste alcătuite de Jerry Gane și cei doi căpitani în așa fel încât toată lumea să fie remunerată și mulțumită. Astfel, suporterii au livrat echipei 28.000 de euro în doar două săptămâni.

În schimb, din Spania, doar promisiuni. Conform surselor doardinamo.ro, Pablo Cortacero i-a scris lui Ante Puljic pe whatsapp că până cel târziu miercuri vor fi banii în conturile clubului, moment în care pe căpitanul ”câinilor” l-a bufnit râsul.

În altă ordine de idei, fotbaliștii care au trimis notificări către club pentru a deveni liberi și ulterior să-și depună memorii au fost anunțați astăzi că suporterii din Program DDB vor face totul pentru ca ei să continue și că se încearcă să se găsească soluții urgente pentru ca ei să fie plătiți și mulțumiți în România. Se caută soluții ca și în cazul în care aceștia se hotărăsc să plece, să o facă pe cale amiabilă, iar jucătorii nu au spus nu acestei idei.

Citește și:

Ludovic Orban și-a dat demisia. Primele declarații

Previous Întâlnire importantă astăzi la ora 14:00 pentru Dinamo
Next Veste bună despre stadion după întâlnirea cu Orban

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *