Alte datorii: Cerere de plată întemeiată


-->

La Dinamo au venit noi acționari, dar datoriile încă sunt departe de a se stinge. În timp ce conducătorii sunt preocupați să le achite jucătorilor salariile din urmă, pentru a-i motiva în lupta pentru promovarea în Liga 1, oamenii de la birouri își așteaptă rândul.

Contabila clubului, Irina Ioniță, a înregistrat pe 13 martie la sediul administratorului judiciar cererea de plată, prin intermediul căreia solicită achitarea sumei de 22.284 lei (aproximativ 4.500 de euro), reprezentând creanțe salariale neachitate.

Întrucât este vorba despre o datorie apărută după deschiderea procedurii de insolvență, aceasta nu trebuie înscrisă la masa credală, iar clubul este obligat să o achite în regim de urgență.

De altfel, conform documentelor depuse la instanță zilele trecute, administratorul judiciar a înștiințat judecătorul sindic că cererea de plată este întemeiată, sens în care apreciază că se impune plata integrală a sumei de 22.284 lei.

La începutul lunii martie, Dinamo a mai primit o notificare de plată, de la Electrica Furnizare SA. Furnizorul de energie electrică solicită achitarea sumei de 105.733,79 lei (peste 20.000 de euro), reprezentand contravaloarea facturilor restante.

E vorba de două facturi neachitate. Una de 89.581,42 lei, și alta de 16.152,37 lei, scrie gsp.ro.

Citește și:

Cum va fi vremea de Florii și de Paște

Previous Jucătorul care vrea la Dinamo: ”Cea mai mare bucurie”
Next Sărbătoare la Dinamo! Au luat titlul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *