CERE ÎNTĂRIRI Ce jucători urmărește Vasile Miriuță


Vasile Miriuță nu știe dacă va mai rămâne la Dinamo dar a anunțat deja că e sigur că va ajunge în play-off, dar și  ce jucători urmărește pentru perioada de transferuri din iarnă.

„Deocamdată suntem în mâlul ăla de la mare. Am ieşit un pic la suprafaţă, dar trebuie să câştigăm următoarele două partide pentru a avea linişte. Acum suntem de play-out, dar vom fi în play-off, cu siguranţă”, a spus Miriuţă, la Digi Sport Special, nu înainte de a vorbi despre motivul pentru care echipa a scârţâit serios după schimbarea lui Contra cu el: „Şi la Ceahlăul, şi la CFR am luat echipele în vară. Acum, la Dinamo, e greu într-o lună şi jumătate să îţi pui în valoare ideile. Nu poţi schimba lucrurile de pe o zi pe alta. Eu sunt adeptul fotbalului german, vreau joc direct, dar acum importante sunt rezultatele”.

Chiar dacă în următoarele două etape Dinamo se va impune, pentru a prinde play-off-ul e nevoie de întăriri. Totuşi, clubul din Ştefan cel Mare se va uita tot către jucătorii liberi de contract.

„Vreau să aduc nişte jucători în iarnă, dacă voi rămâne. Ştiu deja posturile unde e nevoie de întăriri. E vorba de 2-3 fotbalişti şi şefii cunosc foarte bine acest aspect. Pentru că o echipă nu stă în 7-8 jucători, e nevoie de un lot puternic”, a mai spus antrenorul, pentru ca apoi să vorbească despre ţinte: „Dacă aducem 2-3 jucători, aceştia vor veni doar din străinătate. Urmăresc deja câţiva fotbalişti. Din România e greu, jucătorii buni sunt sub contract şi se cer bani mulţi”.

-->
Previous SPECIAL Comunicatul FRF după dispariția Regelui Mihai
Next Miriuță, anunț important pentru dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *