Altă mutare importantă la Dinamo


Dinamo va face o altă mutare importantă din septembrie. Deoarece gazonul de pe stadionul unde a ales să joace în acest sezon se deteriorează, trupa lui Ovidiu Burcă vrea să mute meciurile de acasă pe Național Arena.

Dinamo are meci luni seară, pe 14 august, contra lui FC Botoșani, duelul ultimelor două clasate din Liga 1, etapă ce se va desfășura pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Micuța arenă de lângă mănăstirea Cașin a devenit „casă” pentru trupa lui Ovidiu Burcă, încă din noiembrie 2022, când a închiriat în premieră locația.

Totuși, situația tinde să se modifice în perioada ce urmează, întrucât gazonul de la „Arcul de Triumf” a început să cedeze. Arena a fost destinată, inițial, rugby-ului, apoi a fost închiriată și de FRF, și de Dinamo și de FCSB, mai nou.

Suporterii „câinilor” s-au obișnuit cu arena de lângă parcul Herăstrău, dar, pentru o perioadă, ar putea să se mute, chiar dacă ținta este mult mai mare. Național Arena! Cel mai mare stadion al țării, de 55.000 de locuri, o locație mult mai scumpă de închiriat.

Dinamo ar putea juca pe Național Arena confruntările cu FCU Craiova (16 septembrie) și Farul Constanța (23 septembrie), o decizie în acest sens se va lua în curând.

„Există discuția de a ne muta pe Arena Națională dinaintea degradării gazonului de pe „Arc”. Pentru că am simțit de foarte multe ori că există o cerere de bilete mult mai mare decât capacitatea micuțului stadion și din discuțiile pe care știu că le-au avut cei din conducere întotdeauna a existat varianta ca din septembrie să jucăm acasă pe Arena Națională”, a comentat și Ovidiu Burcă în cadrul emisiunii ”Dinamo 7/9” de la Playsport.

Citește și:

Alți patru artiști care au cântat la UNTOLD au fost amendați de Jandarmerie. Reacția lui Gheboasă: „Nu plătesc”

Previous Cine l-a convins pe Lucas să semneze
Next Răzvan Began a semnat cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *