Altă lovitură. Ante Puljici ar putea veni la Dinamo. Ce șanse sunt să se facă transferul


După ce l-au înregimentat pe Diego Fabbrini, „câinii” pregătesc o nouă lovitură pe piața transferurilor. Vor un fotbalist foarte apreciat la Dinamo în perioada în care a jucat în Ștefan cel Mare. Este vorba despre Ante Puljici, ultima dată la Al Faisaily, formație unde a fost dus de Mircea Rednic. După plecarea fostului antrenor dinamovist, Puljici nu s-a mai simțit prea bine la arabi și a rămas liber de contract în această vară.

hotel iceberg balcic-->

Fundașul croat de 31 de ani și-ar dori să vină la Dinamo dar deocamdată cere un salariu pe care „câinii” nu sunt dispuși să i-l ofere. În acest moment, transferul se negociază și sunt șanse ca în următoarea perioadă să se facă. Asta dacă celelalte formații care îl vor, mai exact, CFR Cluj și FCSB, nu vor face o ofertă mult mai mare decât cea a roș-albilor, care nu sunt dispuși să-i ofere croatului un salariu mai mare de 10.000 de euro.

Ante Puljici a mai refuzat de două ori ofertele venite de la Gigi Becali, el motivând că s-a simțit foarte bine în Ștefan cel Mare și nu vrea să-i trădeze pe fanii „câinilor”. În schimb, cei de la CFR Cluj ar putea avea mai mari șanse pentru a obține semnătura fundașului în cazul în care-i fac o propunere de nerefuzat.

Citește și:

Diego Fabbrini în tricoul lui Dinamo. Ce număr va purta: ”Sigur vom fi în play-off”

Previous Diego Fabbrini în tricoul lui Dinamo. Ce număr va purta: ”Sigur vom fi în play-off”
Next Roberto Strechie a ajuns la Dinamo. Povestea mijlocașului de 19 ani

1 Comment

 1. Avatar
  Patriche Iulian
  august 23, 2019
  Răspunde

  Ante Puljic ar fi excelent acum la DINAMO, dar sper ca GSP nu este unica sursa a acestui zvon, pentru ca nu (mai) sunt credibili (si mai scot si niste „perle” de mare clasa – de ex., anunta „repatrierea” in Romania a unui cetatean croat – vai mama ce „talente” are acest organism media atat de mare alta data si atat de jalnic in prezent).
  Si totusi, ma intreb cand va fi adus / transferat un fundas lateral stanga adevarat, pentru ca Sin, pe langa faptul ca este accidentat, nici nu ne-a demonstrat ca ar fi ceva „valoare”.
  Nu mai indraznesc sa sper si la un portar care sa dea siguranta colegilor de echipa. Parca Mario Felgueiras este liber de contract … mi se pare o solutie mai buna decat Straton si, cu siguranta, muuult mai bun decat Piscitelli.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *