Alt titular s-a accidentat. Anunțul lui Contra


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, are probleme serioase de lot înaintea partidei cu Sepsi Sfântul Gheorghe. Alt jucător s-a accidentat la antrenament după ce Nascimento, Salomao și Nedelcearu oricum erau indiponibili. Primii doi tot datorită problemelor fizice, ultimul este suspendat. Este vorba despre Adam Nemec, care nu s-a mai antrenat de ieri.

”Adam Nemec nu s-a antrenat, are niște probleme și nu vrem să riscăm nimic cu el. 90% nu joacă mâine și prefer să se recupereze cât mai bine să-l avem la următorul meci. Diogo Salomao s-a antrenat bine în ultimele zile, astăzi a făcut un antrenament cu toată echipa și cel mai probabil va face parte din lotul pentru mâine, nu știu dacă va juca de la început. Nascimento a început și el să se simtă din ce în ce mai bine dar nu cred că va fi în lot. Chiar dacă nu vor fi acești jucători, avem jucători care pot să-i înlocuiască și să arate că poate să facă parte din lotul lui Dinamo și să dea un randament la fel de bun ca cei care lipsesc”, a declarat Cosmin Contra.

Cel mai probabil acesta îl va introduce pentru prima dată pe teren în acest sezon pe Bawab, chiar dacă este posibil ca din postura de rezervă.

”Vom vedea dacă va juca Bawab, am văzut articolele care apar, el este jucătorul lui Dinamo, el știe statutul pe care îl are în momentul de față la echipă, vom vedea mâine dacă vom alege să joace sau nu”, a încheiat ”Guriță”.

Cum poate arăta echipa luni seară:

Penedo – Romera, Maric, Katsikas, Filip – May Mahlangu, Paul Anton – Hanca, Rivaldinho, Bumba – Costache

Rezerve: Brănescu, Dudea, Salomao, Liviu Gheorghe, Ionuț Șerban, Maxi Oliva, Bawab

Citește și:

”Magicianul”, propus în Ștefan cel Mare

-->
Previous ”Magicianul”, propus în Ștefan cel Mare
Next Contra a dezvăluit ce jucători vrea să aducă la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *