Alexandru Răuță: ”Cine nu merită merge în Liga a 2-a”


Alexandru Răuță a explicat ce s-a întâmplat duminică seara pe teren când și-a lăsat echipa în 10 oameni după ce a încasat două cartonașe galbene.

”Primul cartonaș s-a dat prea ușor. La al doilea am lovit. Îmi reproșez că nu trebuia să las echipa în 10. Mister m-a încurajat, capul sus. Știe ce putem fiecare în parte. Astăzi nici norocul nu a fost de partea noastră.

La noi cine vine acasă dă eurogoluri. Soarta meciului nu era scrisă la 1-0. Am mai avut și noi ocazii, când joci în 10 cu FCSB nu este ușor. Trebuie să ridicăm capul că n-avem încotro, trebuie să venim cu punct sau puncte de la Botoșani.

Anul trecut i-am bătut și noi în Cupă, anul ăsta parcă este ca un făcut să luăm roșu cu ei. Sunt mai buni ca noi, dar mergem cu capul sus și mai sunt bătălii. Dinamo pe care o știa toată lumea nu mai e demult.

Noi cei vechi trebuie să-i ajutăm pe cei noi să se integreze mai repede și să o scoatem la capăt. Este foarte greu să te uiți la clasament, ne antrenăm foarte bine, la Pitești ne-au anulat gol valabil, acum am rămas în 10, sunt momente cheie care te dezechilibrează. Cine merită să rămână în Liga 1, rămâne, cine nu, merge în Liga a 2-a. Dacă nu merităm, merge și Dinamo în Liga a 2-a. Dar eu cred că ne salvăm”, a declarat Alexandru Răuță.

Citește și:

Ministrul Muncii a lămurit dacă se majorează vârsta de pensionare: ”Asta ar trebui să ne preocupe”

Previous Flavius Stoican după înfrângerea cu FCSB: ”Vine mâine un vârf de atac”
Next Flavius Stoican: ”Nici pe Playstation”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *