Alexandru Răuță are dreptate: ”Asta trebuie să fie stilul lui Dinamo”


Dinamo vrea să arate începând de mâine o altă față în Liga 1. Iar Alexandru Răuță, unul dintre jucătorii care s-au integrat cel mai bine la echipa din Ștefan cel Mare, știe cum ar trebui să joace Dinamo ca să câștige.

”Ne așteaptă mâine un meci foarte greu. Știu că Clinceniul sunt o echipă nou-promovată, dornică să se afirme, și noi trebuie să scoatem maximum mâine, să luăm cele trei puncte, pentru că suntem într-o perioadă foarte grea. Am pierdut trei etape la rând și speranțele la acest club sunt mai mari.

Niciun meci nu este simplu, cu echipele mici întotdeauna sunt meciurile mai grele. Nu mai sunt echipe mici sau echipe mari. Nivelul s-a stabilizat la toate echipele și ne va aștepta un meci foarte greu mâine. Ținând cont că nici noi nu suntem în cea mai bună formă, nu am marcat până acum, trebuie să spargem gheața, fanii așteaptă mult mai mult, nu trebuie să mai dezamăgim ca până acum.

Presiune e când vii la Dinamo. Trebuie să vii să joci numai la victorie. Fanii nu așteaptă ca noi să pierdem vreun meci. Trebuie să avem o atitudine corespunzătoare și să luăm cele trei puncte.

Stilul lui Dinamo trebuie să fie ofensiv mereu, că e un club mare. Sper ca de mâine să arătăm altceva în joc”, a declarat Alexandru Răuță.

Citește și:

Sigur o să vă bucure reușita lui! Ce gol pentru un fost atacant dinamovist

-->
Previous Detalii din interior: ”El ne dă tot, nu facem nimic de capul nostru”
Next Sigur o să vă bucure reușita lui! Ce gol pentru un fost atacant dinamovist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *