Alexandru Răuță a semnat cu FC Hermannstadt


Alexandru Răuță (30 de ani) a semnat cu AFC Hermannstadt din postura de jucător liber de contract, după ce în ultima stagiune a evoluat la Dinamo.

Mijlocașul defensiv a mai fost dorit și de o altă echipă din Liga 1, CS Mioveni, dar a preferat să meargă la nou-promovata din Sibiu.

Chiar dacă inițial s-a vorbit despre faptul că acesta și-ar dori să meargă în străinătate, pentru a câștiga mai mult din punct de vedere financiar, Alexandru Răuță rămâne în Liga 1 și va juca la FC Hermannstadt pentru următorii doi ani.

„Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a semnat un contract pentru următoarele două sezoane, din postura de jucător liber. În sezonul trecut, Alex a evoluat pentru Dinamo București în 30 de partide în toate competițiile (Liga 1&Cupa României), fiind căpitanul echipei pentru care a oferit un assist.

Mijlocașul defensiv este cotat la suma de 300.000 euro pe siteurile de specialitate, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipe ca F.C.Argeș(club la care s-a format), C.S.Mioveni, Pandurii Tg.Jiu, Poli Iași și F.C.Voluntari, echipă alături de care a câștigat Super Cupa României în sezonul 2017 – 2018. Alex va purta tricoul cu numărul 55 în sezonul următor de Liga 1”, au anunțat cei de la Hermannstadt pe site-ul oficial.

Citește și:

Gavrilă a luat pulsul echipei Dinamo: ”Am verificat, e apă”

Previous Gică Mihali pune piciorul în prag
Next Dinamo rămâne fără antrenor: „Ultima zi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *