Alexandru David, ATAC NEMILOS la adresa lui Janos Bokor


Alexandru David a avut o nouă reacție acidă la adresa lui Janos Bokor după ce oficialii lui Sepsi au trimis un comunicat public prin care cere sancționarea lui Dinamo după meciul de la Sfântu Gheorghe.

”Cred că Sepsi poate să nu ia mai mult de patru puncte, Botoșani să nu ia mai mult de 4 puncte cu Mediaș și Viitorul, Iași să nu ia mai mult de 6 puncte, Hermannstadt să nu ia mai mult de 7 puncte.

Nu-mi doresc să stau gazdă în țara mea. Un agent provocator de la Sepsi a avut grijă timp de o săptămână să semene vânt ca să fie furtună, vorbeau de lanțuri, de câini morți, de Jandarmerie. Să nu plecăm după fenta suporterilor dinamoviști. Ei erau provocați înainte de meci, dar și după. De la niște simboluri interzise care sunt pe stadionul lor, de la Ria, Ria, Ungaria. E ca și cum te joci cu bricheta, umpli o casă cu motorină și te joci cu țigara. Să fiți convinși că atunci când suntem provocați să mai și răspundem. Ce avea bannerul ăla?

E și țara noastră! Eu știu că deocamdată când intrăm în Sfântu Gheorghe nu ai nevoie de pașaport deocamdată. Problema nu este patronul de la Sepsi, sunt oamenii de lângă el. Ei voiau ca să nu se joace meciul, asta au tot spus la ședința tehnică.

Dânșii decupează dintr-un film de două ore 2 minute. Filmul începe cu o săptămână înainte, pentru că au fost provocați.

Le-am propus tuturor de când am venit eu, de 2 ani, un comportament coorporatist, dar au ajuns toți să vină în Ștefan cel Mare și să facă tot felul de glume nesărate. De acum nu va mai fi așa, că este considerată slăbiciune. Nu merge asta la noi.

Noi nu mai întoarcem celălalt obraz. Acțiune și reacțiune. Stați în banca voastră. Sper ca sezonul viitor să răspundeți pozitiv și să mergeți cu mine și  cu galeria lui Dinamo să vedeți meciul la Sepsi”, a declarat Alexandru David la Fotbal Club de la Digi Sport.

Citește și:

OFICIAL Cât a împrumutat Rednic clubul: ”Ceilalți sunt plăcerea dânsului”

-->
Previous Probleme pentru Rednic. Trei jucători titulari nu s-au antrenat
Next OFICIAL Cât a împrumutat Rednic clubul: ”Ceilalți sunt plăcerea dânsului”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *