Alexandru David taie și spânzură. Ce măsuri s-au luat după ce Dinamo a ajuns pe locul 10


Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a ieșit astăzi public și a făcut niște declarații care nu vor fi pe placul jucătorilor de la echipa din Ștefan cel Mare. El lasă clar de înțeles că Florin Bratu ar putea fi demis în perioada următoare, dar nu este singurul care va avea de suferit!

„Așa cum am mai spus, cu Florin Bratu trebuie să avem răbdare. Ar trebui totuși să ne luăm privirea de la Florin și să ne uităm și spre jucători. Despre ei nu vorbește nimeni. Vreau să le transmit un mesaj foarte clar jucătorilor. Să înțeleagă că nu o să plătească doar antrenorul, vor plăti și ei. Jucătorii au fost aduși de banca tehnică, niciodată nu s-a pus problema să vină jucători peste capul antrenorului.

Jucătorii au doar cereri. Dar într-o relație e normal să se și ofere lucruri. E vorba de toți jucătorii de la Dinamo. Jucătorii trebuie să se trezeacă. Dinamo și-a făcut un obicei din a plăti salariile cu precizie nemțească. Jucătorii se înșală dacă vor crede că lucrurile vor continua așa. Până nu reușim să ajungem în primele 6 echipe, ar putea apărea și restanțe salariale.

În momentul în care își vor recupera restanțele fotbalistice, vom fi și noi la zi cu salariile. E ca într-o căsnicie. Trebuie să și primești, nu doar să oferi. Jucătorii trebuie să fie în primele 6 etapă de etapă pentru a fi la zi cu salariile. Dacă nu, atunci și noi vom fi restanțieri. Categoric, trebuie să câștige următoarele două meciuri. Dacă jucătorii nu sunt conștienți de asta, e grav.

Ce să facă Florin Bratu? Să dea el gol din 4 metri? Jucătorii sunt restanți către toată suflarea dinamovistă! Până nu ajung acolo unde le e locul, vor fi restanțe! Să se trezească!”, a spus Alexandru David, la Pro X.

Citește și:

Dezvăluire făcută de Alexandru David referitoare la negocierile cu Grozav

-->
Previous Un nume MARE ar putea prelua Dinamo după Florin Bratu!
Next Dezvăluire făcută de Alexandru David referitoare la negocierile cu Grozav

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *