Alexandru David: ”Noi le luăm banii suporterilor, nu le dăm”. Ce spune de vânzarea clubului


Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a făcut niște declarații despre suporteri care multora nu le va plăcea, în direct la GSP Live.

”Dinamo este un club foarte greu. Toată lumea m-a băgat în ședință, liderii suporterilor mi-au zis că așa nu se poate la Dinamo să ne batem la retrogradare. Cum putem să facem în jumătate de an? Atunci la presiunea care s-a făcut. Iar suporterii sunt foarte importanți pentru Dinamo. Ei au forța să ne convoace și să ne tragă de mânecă și de multe ori aveau dreptate. Noi le luăm banii suporterilor, nu le dăm. Poate să fie clubul vostru, așa le-am spus. Dacă nu-și pot permite suporterii lui Dinamo să cumpere Dinamo, atunci nu poate nimeni. Vreau să văd dacă pot și vreau să văd dacă reușesc să facă acest lucru.

Clubul Dinamo este de vânzare, fără niciun fel de discuții. Nu există niciun fel de cumpărător. Banii pe care i-au strâns cei de la DDB să spunem că au luat până în 1%. Ei s-au implicat și cu Dan Nistor și cu Grozav, au apăsat pe butonul de panică. Am pus mâna pe telefon și i-am întrebat de ce-l înjurați pe Dan Nistor? Ei trebuie să înțeleagă că au și o responsabilitate.”, a declarat Alexandru David.

Citește și:

Alexandru David îl mitraliază pe Ionel Dănciulescu. Ce a putut să spună

-->
Previous Sătul să fie de râsul curcilor, Negoiță a pus mâna pe telefon. Ce răspuns a primit
Next Tun financiar dat de Borcea. Vine la Dinamo?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *