Alexandru David îl mitraliază pe Ionel Dănciulescu. Ce a putut să spună


Alexandru David a vorbit astăzi la GSP Live despre Ionel Dănciulescu, care a comentat după meci problemele care sunt în acest moment la Dinamo. Președintele clubului nu l-a menajat pe Danciu-gol.

”Adrian Mutu și Cosmin Contra au făcut o echipă foarte bună la Dinamo. Eu sunt fan Cosmin Contra, dar nu aveam ce să facem, el a plecat la națională. Ionel Dănciulescu nu a reușit să facă o echipă bună cu Florin Bratu sau cu Vasile Miriuță, nu se completau. Este vorba despre cum relaționezi cu oamenii. E o problemă mare de problemă sportivă. Este vorba despre directorii sportivi care nu și-au asumat nimic.

Amuzant este că deși am investit foarte multă încredere și foarte mult timp în relația cu unii oameni pe care îi respectam datorită carierei pe care au avut-o, mi-am dat seama că afară este vopsit gardul, dar după gard este leopardul. Mi se păreau niște icoane care pot rezolva orice situație de criză.

Cred că este foarte ușor să vorbești când ești pe margine, unii dintre ei fiind chiar în acest management și nu au făcut nimic. Eu am un mesaj pentru toți cei care stau pe margine: cumpărați clubul ăsta și faceți voi treaba mai bine. Dar când e vorba cineva să aducă bani, așa pe munca altora, scuipă semințe pe gard și comentează.”, a declarat Alexandru David.

Previous Tun financiar dat de Borcea. Vine la Dinamo?
Next Președintele lui Dinamo habar n-are istoria acestui club. ”Nu mă pricep la fotbal”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *