Alexandru David îl face KO pe Bokor. Ce a declarat


Alexandru David se ține de promisiune și apără clubul de ultimele atacuri apărute astăzi. După ce Janos Bokor, oficialul lui Sepsi, a dat niște declarații din care reiese că Dinamo este ajutată de arbitri să intre în play-off, președintele clubului din Ștefan cel Mare reacționează foarte dur.

”Tupeul unora nu cunoaște limite! Domnul Bokor să lase victimizarea asta penibilă și să pună mâna la treabă. Când băteau pe toată lumea era meritul lor, acum când iau bătaie e vina altora. Nu mai țin strategiile astea ieftine. Acum o săptămână urlau că vine meciul cu Dinamo, le tremurau brăcinarii, dar acum văd ca tot de luni urlă de Gaz Metan. Să lase prostiile și să joace fotbal!

Domnul Bokor vorbește de scandări când tot stadionul lor e plin de steagurile ținutului secuiesc, când la difuzoare pune la maxim imnul ținutului secuiesc? Asta ce e? Oare nu sunt provocări pe față? Ce ar trebui sa facă oaspeții dumnealor, să lase capul jos în țara lor? Să întoarcem și celălalt obraz la noi acasă, să ne umilească cum vor ei? Văd că sunt deranjați că am adus steagul României mari la meci și că galeria a expus un banner cu mesajul „Doar România, Doar Dinamo București, fără autonomie în ținuturile românești”.

Păi, să vadă domnul Bokor articolul 1 din Constituție care spune că „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”. Domnule Bokor, te deranjează Constituția țării al carei cetățean ești? Mută-te atunci!

Dacă vorbim de sancțiuni, atunci vom întreba și noi cum organizatorii permit intrarea în stadion cu simboluri interzise la întruniri publice. Cum permit asemenea provocări? Tot ei sunt uimiți că suporterii dinamoviști au reacție? Poate domnul Bokor confundă țările, are impresia că la Sfântu Gheorghe e altă țară? Greșit! E România! Echipa asta a lui joacă deocamdată în Campionatul Național (accentuează) Românesc de Fotbal. Câtă vreme se vor numi Sfântu Gheorghe vor mai juca două mii de ani în România, asta dacă nu se vor desființa. În final, aș vrea să îl întreb un lucru pe domnul Bokor de la Sepsi.

Văd ca pe acesti oameni îi „strânge haina” Romaniei. Jandarmeria nu e bună, probabil vor să apeleze la jandarmeria din Ungaria, observatorii nu sunt buni, arbitrii nu sunt buni. Păi, să se mute cu totul în Ungaria, nu îi ține nimeni cu forța aici. Păi, am ajuns să ne fie rușine să mergem să jucăm fotbal în țara noastră pentru că apar astfel de tupeiști să ne tragă de urechi?”, a declarat Alexandru David pentru gsp.ro.

”Domnule Bokor, vezi că Dinamo are 70 de ani de tradiție în spate, face parte din fibra neamului românesc, e cea mai importantă echipă a acestei țări. Ce ai vrea, să se vorbească despre Sepsi?” Alexandru David, președinte Dinamo

”Văd că are tupeul inimaginabil să spună că „mor câinii”. Trezește-te, omule, „câinii” nu vor muri niciodată, dar să fii sigur că experimentele de laborator nu au viață lungă! Nu plânge tu că rămâi fără spectatorii, chipurile scârbiți, că ei au fost 5.000 dintr-un singur motiv – să vadă Dinamo. Poate nu-ți dai seama! Și scade din 5.000 cei 1.000 de „câini roșii” care v-au fost oaspeți” Alexandru David, președinte Dinamo

Citește și:

https://doardinamo.ro/unul-vine-altul-pleaca-schimbari-de-trupe-la-dinamo/

-->
Previous Rednic iar salvează Dinamo. Gest de ultimă oră făcut de antrenor
Next Unul vine, altul pleacă! Schimbări de trupe la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *