Alexandru David îi închide ușa unui jucător: ”Categoric, nu”


Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a comentat astăzi la Digi Sport informațiile conform cărora un fost căpitan al echipei din Ștefan cel Mare s-ar putea întoarce. Liber de contract după despărțirea de Hajduk Split, Steliano Filip, care a evoluat pentru ”câini” în perioada 2012-2018, nu are nicio șansă să revină.

El a comentat și șansele lui Dinamo la play-off.

„Am un optimism rezervat. Ma bazez pe priceperea lui Mircea Rednic, dar și pe faptul că era nevoie de un restart al grupului la Dinamo. Nu e important spiritul, ci ca jucătorii să-și facă treaba și să avem rezultate. Dănciulescu a fost consultat în privința transferurilor.

Am o înțelegere verbală cu domnul Rednic ca el să fie antrenor la Dinamo la primul meci pe noul stadion. Planul realist acum e reconstrucția pentru sezonul viitor. Dacă vom mai avea nevoie de un împrumut de la domnul Rednic, sper să găsim o soluție. Avem bani de încasat de la Rostov de aproximativ doi ani.

Steliano Filip nu e o variantă pentru noi. Categoric, nu.

M-am săturat de cunoscătorii care dau lecții în teorie, dar cu practica mai puțin. Asta raportat la declarațiile domnului Marica. Eu nu am vorbit despre nimeni, doar am răspuns. Din nefericire pentru el, de fiecare dată când o să vorbească despre Dinamo, îi voi răspunde”, a declarat Alexandru David la Digi Sport.

Citește și:

Claudiu Niculescu despre Dinamo: ”Ar sfida orice regulă”

-->
Previous Marius Alexe revine în România. Cu ce echipă s-a înțeles
Next Athanasios Papazoglou povestește cum a fost convins să vină la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *