Alexandru David dezvăluie: ”Vă spun în premieră”


Alexandru David a confirmat că au existat ceva discuții în ceea ce privește întărirea lotului în acest moment la Dinamo. Așa cum scriam zilele trecute, singura șansă ca să mai vină jucători este să reușească să rezilieze contractele unor fotbaliști care sunt în acest moment la Dinamo, lucru care îl nemulțumește pe Rednic, deoarece ar vrea să aducă urgent doi fundași centrali.

„Va confirma domnul Rednic că nu pleacă, nu a existat o astfel de discuție. Există o preocupare să salvăm ce se mai poate salva. E real că noi, cei de la birouri, vom face tot ce ne stă în putință pentru a-l ajuta pe Domnul Rednic. În măsura în care clubul va putea, îl vom ajuta. Atunci când antrenorul echipei are o dorință, noi vom face tot ce putem pentru ca acea dorință să se realizeze.

Ca să vină alți jucători, trebuie să plece alții. Am avut o discuție lungă marți, suntem optimiști în ceea ce privește șansele de îndeplinire a obiectivului. Cred că domnul Rednic s-a referit la o evaluare a lotului. Veți vedea că va avea parte de susținerea noastră. Toată lumea se așteaptă ca el să aibă bagheta magică. O să vedeți că o s-o aibă. Vă spun în premieră. Rednic va duce echipa în play-off. Dacă nu va reuși asta, tot va rămâne la Dinamo! „, a spus Alexandru David, la TV Digi Sport.

Citește și:

De râsul lumii. Ce a putut să spună un rival despre Dinamo

-->
Previous Un ”câine rău” anunță: ”Steaua nu ne poate bate cu Gigi antrenor”
Next De râsul lumii. Ce a putut să spună un rival despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *