Alexandru David dezvăluie ce promisiune i-a făcut Mircea Rednic: ”Atunci va pleca”


Alexandru David a vorbit după ultimul meci din 2018 pe care echipa din Ștefan cel Mare l-a pierdut la Giurgiu, 4-1.

”Lucrurile sunt complicate, vom vedea până pe 10 ianuarie, la reunirea lotului, ce vom face. Ne cerem scuze suporterilor adevărați, care au făcut un efort și financiar să fie alături de noi în seara aceasta și ne pare rău că nu am reușit să ne ridicăm la nivelul lor.

Nu mi se pare plauzibil că au vrut să-l lucreze pe Rednic. Ar însemna că jucătorii nu au un inteligență. Pur și simplu în seara asta nu ne-a ieșit. Am avut o senzație din primele 40 de secunde când am ieșit pe teren, că sunt doborâți de miza meciului. Până la urmă presiunea asta prea mare nu am pus-o eu. Aveau și primă, aveau totul la acest meci. Câtă vreme există șanse matematice, credem în play-off, dar va fi extrem de greu. Era foarte important pentru noi să sperăm, să avem șanse mari că putem îndeplini acest obiectiv. Cu siguranță că vom face tot ce vom putea să restructurăm lotul. Să aducem tot ce antrenorul își dorește. Au plecat niște jucători, vor mai urma niște despărțiri, să vedem cine mai rămâne și cine va veni. Noi trebuie să asigurăm materialul necesar.

Strategia pentru următoarele luni este să construiască o echipă care să forțeze miracolul să intre în play-off, dacă nu să pregătim următorul sezon. Antrenorul va rămâne și în play-out. Mircea Rednic a promis că prinde măcar un meci pe stadionul nou și după aceea poate să plece. Să sperăm că se termină stadionul la timp.

Toată lumea este vinovată pentru ce s-a întâmplat în acest an la Dinamo”, a declarat Alexandru David la Digi Sport.

Citește și:

Ședință la Rin mâine dimineață. Ce riscă suporterul care a lovit-o pe Hanca

-->
Previous SCANDAL IMENS Andreea Hanca, bătută la stadion. Hanca amenință.Primele reacții
Next Ședință la Rin mâine dimineață. Ce riscă suporterul care a lovit-o pe Hanca

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *